Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Modem


jurijkr
16.11.2008, 12:43
Kako je mogoče da tehnik zamenja pokvarjen modem z še slabšim .Pred 1mesecem so mi zamenjali modem na katerem deluje samo en port2 ostali sploh ne delujejo tehnik je rekel da ima takega in da je nov in ne more nič pomagat.Dobro je da imam prenosnik z daljinsko povezavo na internet če ne bi bil brez interneta že en mesec . Siol pa kot da ni nič.Tak odnos do uporabnikov se mi pa zdi skrajno neprimeren.Potem mi še porte spreminjajo da moram vedno popravljat čeprav se to sedaj sploh ne da ker je povezava z modemom onemogočena.

ruger
16.11.2008, 16:16
pa če pokličeš tehnično pomoč 0801000 in ti na daljavo odprejo porte ( pri meni je to pomagalo).

lp

080 Nina
16.11.2008, 18:19
Če fizično dela samo en port (luknja za kabel), pokličite in povejte, da ne delajo porti. Glede na to, da vam kabel v eth2 dela z njim ni nič narobe. Internet bi naj delal na eth1 in eth2, televizija pa na eth3 in eth4 (se pravi, internet na 3 in 4 ne bo delal).
Modem je potrebno menjati.

@ruger: tisto so pa nastavitve portov( data/video/voice ali pa odpiranje za različne aplikacije), če pa porti fizično ne delajo, se ne da s tem nič pomagati.
O odpiranju portov pa je Dunja odprla temo...

jurijkr
16.11.2008, 19:08
Če fizično dela samo en port (luknja za kabel), pokličite in povejte, da ne delajo porti. Glede na to, da vam kabel v eth2 dela z njim ni nič narobe. Internet bi naj delal na eth1 in eth2, televizija pa na eth3 in eth4 (se pravi, internet na 3 in 4 ne bo delal).
Modem je potrebno menjati.

@ruger: tisto so pa nastavitve portov( data/video/voice ali pa odpiranje za različne aplikacije), če pa porti fizično ne delajo, se ne da s tem nič pomagati.
O odpiranju portov pa je Dunja odprla temo...

Saj vem da je potrebno menjat modem samo žalostno je da ga je tehnik od siola že montiral takega ki ni delal in je tudi sam videl da ne dela pa ga je vseeno pustil in odšel