Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ganymed modem


muc
20.11.2008, 22:04
cao,

Po letu in pol mi je danes odpovedal Ganymed.Do sedaj sem bil z nijm zadovoljen in mi je delal brez problema.Doma sem imel še en rezevni modem,tako da mi internet in telefon spet dela,Imam pa eno vprašanje za vas :)
Kateri novi modem nabaviti za duo paket in kje,takšen da je stabilen in da deluje.Ali se lahko nabavi tudi drugi modem od teh,ki jih ima siol?
Iskal sem telekomovo trgovina,ampak ne najdem strani.

Dunja
20.11.2008, 22:36
lahko pokličete na 0801000, razložite da se je pokvaril modem pa vam ga pridejo brezplačno zamenjati

ali pa mi na ZS pustite uporabniško ime ter kontaktno številko pa bom prijavila da se tehnik oglasi z novim modemo pri vas.

muc
20.11.2008, 22:59
Ja najlepša hvala za odgovor,ampak mislim da sem pogobo sklenil takrat,ko je bil modem last uporabnika in na novo se zaenkrat ne mislim vezati za določen čas.
Torej mi ostane nakup modema na svoje stroške.Zamima me če lahko nabavim tale modem:
http://www.fritzbox.eu/en/products/FRITZBox_Fon/index.php?tab=4

kaj priporočate?

Veron
20.11.2008, 23:01
kljub temu lahko podpišeš aneks in ti stari modem telekom "odkupi" in tako brezplačno da v uporabo nov modem (seveda to velja, če prekineš pogodbo, jim moraš vrniti modem - ki ga po prekinitvi pogodbe tako ali tako ne rabiš, zato ne vidim nesmisla, zakaj nebi tako naredil).

Dunja
20.11.2008, 23:10
točno tako kot je rekel Vernon. Pridemo zamenjat modem, ni nobene vezave, če si ga kupil še takrat ko so bili v lasti stranke se podpiše aneks da le ta preide v našo last, ko prekineš naročniško razmerje pa modem vrneš. :)

rda
20.11.2008, 23:28
Če je še vedno tako, kot je bilo, potem dobiš še celo 5€ za ta (pokvarjen) modem ;)

Dunja
21.11.2008, 00:05
jap, takšne podatke imam tudi jaz.

080 Tehnična pomoč
21.11.2008, 07:44
Zanima me, če lahko nabavim tale modem:
http://www.fritzbox.eu/en/products/FRITZBox_Fon/index.php?tab=4

V telekomovem omrežju lahko uporabljaš samo opremo, ki je pravilno nastavljena, tj. ki jo dobiš od telekoma.

muc
21.11.2008, 10:11
Ja,stvari se stalno spreminjajo,saj kot dolgoletni naročnik(ADSL od začetka trženja)sem jih bil deležen kar precej(obvezen ISDN za ADSL,modem last telekoma,modem last uporabnika itd....)
To da je modem last Siola me sploh ne moti,ampak me moti vse ostalo,kot je tehnična pomoč,čakanje na serviserja.Še dobro,da mi je modem v vsem tem času crknil samo enkrat,saj je serviser hodil kar 3 dni,ker pa imam tako delo,da sem odvisen od interneta sem si takrat nabavil tudi rezevni modem za take primere,saj že samo poskus da prijaviš napako je skoraj nemogoč,saj na drugi strani takrat ni nikogar,če se pa to zgodi ravno na petek pa nedaj bože,saj čez vikend ni nikjer nikogar.Nazadnje sem hotel prijaviti napako zaradi neurja pred 2 meseci,ko je potrgalo glavni kabel,ampak prvi dan sploh nisem uspel dobiti nikogar,čeprav sem na telefonu visel 2x po 30 minut.No stanje še sedaj ni sanirano,ampak so začasno samo večkrat zvezali kabel,kjer je bil pretrgan,tako da kabel še sedaj leži po tleh.

Kot ste napisali mi ne ostane drugega,kot podpisati anex in počakati na nov modem.Ali mi lahko poveste kateri modem dobim za paket DUO?,upam samo da ne Sagema,ker problemov z njim raje ne omenjam.

pa lep pozdrav!

Dunja
21.11.2008, 12:20
dobite modem ki ga imate sedaj-ganymede.