Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nedelujoči dohodni klici


AgainstMe
23.12.2008, 13:41
Pozdravljeni.

Mene pa zanima zakaj mi izhodni klici delujejo povsem normalno, pri dohodnih pa mi kar vrže ven. Modem sem že resetiral in ni spremembe.

Aja pa še nekaj bi rad vprašal, zakaj mi občasno ob klicanju dvojno zvoni? Malce je moteče, zgleda kot da bi poslušal odmev.

Najlepša hvala že vnaprej za pomoč.:)

sori
24.12.2008, 07:21
S telefonijo boš imel še kar probleme...

Pri meni je isto. Klical na tehnično pomoč in so mi ponovno vzpostavili modem (telefon na drugi vhod), zadeva čudežno deluje. Poskusim izključit modem in ga ponovno vklopiti in glej ga zlomka spet dohodni klici ne delujejo. Ponovno pokličem na tehnično pomoč... in mi vzpostavijo ponovno modem, izjavijo "zdaj pa smo rešili zadevo". Tri oz. štiri dni kasneje ugotovim, da mi že par dni ne delujejo dohodni klici. Kličem na tehnično pomoč in ugotovijo, da sploh se ne morejo povezati na moj modem...

Čudežno po resetu modema spet normalno deluje...

Tako, da nisem nikoli siguren, da mi telefon deluje kot treba ali ne.

Sicer pa tudi ko "dela" ni uporabno, ker se pojavlja odmev (ne toliko na moji strani kot na sogovornikovi), se pojavljajo razni šumi kateri se toliko ojačajo, da ni se možno več pogovarjat po telefonu in podobne motnje.

Za vse te motnje pa ni rešitve (zaradi tega so mi že enkrat menjali modem, pa vse dela kot prej).

Želim ti veliko sreče pri uporabi siol telefonije.

LP

alex1
24.12.2008, 08:11
Najbolj neugodno je ravno to, da ne delujejo dohodni klici, za kar izveš šele od prijateljev, ki te opozorijo, da imaš že teden dni zaseden telefon. Sem že večkrat ponovil in sem še vedno prepričan, da je za napako kriv modem oz. njegov softwear, glede na to, da sem prej dve leti uporabljal Sagem, kjer ni pri telefoniji nikoli prišlo do podobnih težav. Me pa zanima, če namerava Telekom sploh kaj urediti glede tega in dvojnega zvonenja, odmeva, nedelovanja prokaza ID klicočega.......