Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telefon ne dela


Blash
11.01.2009, 19:42
čer!
Že spet se nas ne da priklicati ... delujejo samo odhodni klici.. Pomoč prosim.. je res moteče in neprofesionalno..

Tehnična ekipa, prosim:)

Dunja
11.01.2009, 19:56
sklepam, da ste modem že resetirali?

Blash
11.01.2009, 20:16
ne še.. ker nevem ali lahko držim reset tipko dolgo.. nekje sem zasledil, da to lahko popolnoma zbriše nastavitve? ali lahko vseeno to naredim?

na spletni strani od modema(prospero) sem na VoIP statusu pogledal in pise authfailure pri registered.. najbrž je to problem?

DINAMIK
11.01.2009, 20:37
@Blash.....,enostavno ga izključi in nazaj uključi.....,bo šlo???

Dunja
11.01.2009, 20:46
ali pa še bolje, na spletni strani klikni restart zadeva se bo resetirala in v roku 5min vam bo vse delalo.

Rudibr
14.01.2009, 10:58
Meni tud ne dela telefon že nekaj dni. Delajo odhodni klici samo v nekatera omrežja, dohodnih pa od nikoder ni. Pa že dva dni rešujejo.

Rudibr
15.01.2009, 11:21
Sem zvedel, da bo delal od jutri naprej. V redu. Ni pa v redu, da tule nihče od Siolovcev po več dni ničesar ne odgovori ali pojasni!

rambo013
09.04.2009, 07:50
Mam paket trio in telefon ne dela. Ne delajo ne prihodni ne odhodni klici. Modem sem že resetiral, ga izklopil za cca 20 min na to vklopil, ampak stvar ne dela. Mobitel prikaže sporočilo napaka v povezavi. Net in tv delujeta normalno. Ima kdo kakšno idejo?

Dunja
09.04.2009, 08:55
Mam paket trio in telefon ne dela. Ne delajo ne prihodni ne odhodni klici. Modem sem že resetiral, ga izklopil za cca 20 min na to vklopil, ampak stvar ne dela. Mobitel prikaže sporočilo napaka v povezavi. Net in tv delujeta normalno. Ima kdo kakšno idejo?

verjetno bo potrebna nadgradnja modema. sporoči uporabniško ime in kontaktno številko na ZS, pa bomo zadevo uredili.

rambo013
09.04.2009, 10:39
Uporabniško ime poslano, upam da je kontakna št. prava ta, na kateri tel ne dela.

rambo013
09.04.2009, 12:29
No sedaj dela. Hvala za vaše posredovanje.

matejdro
11.04.2009, 17:59
Meni pa ne delajo odhodni in dohodni. Če me kdo kliče ga poveže in ga nato takoj dol vrže. Če jaz kličem je vse tiho (niti ne zvoni).

Modem že restartal pa ne pomaga. UI = idrobni2

Dunja
11.04.2009, 18:32
Meni pa ne delajo odhodni in dohodni. Če me kdo kliče ga poveže in ga nato takoj dol vrže. Če jaz kličem je vse tiho (niti ne zvoni).

Modem že restartal pa ne pomaga. UI = idrobni2

prestavite telefonski aparat na tel2 izhod na modemu in preverite delovanje telefonije.

MIKO
12.04.2009, 12:02
Kličem mojo mamo(ki je seveda uporabnik siol storitev) in mi javi da telefonska številka ni zasedena.
Očitno ni v ****u samo sioltv ampak še vse ostalo.

Zdaj pa mamo(stara je 66 let) poklicat na mobija in ji razložit kje in kako mora resetirati modem.

Eh...

tslifi
05.05.2009, 21:19
Imam paket trio na optiki. Televizija in internet delata v redu, pri telefonu pa mi ne delajo niti odhodni niti dohodni klici. Ko koga pokličem sploh ne zvoni, ko pa kdo mene kliče je pa tudi vse tiho. Poskušal sem resetirati modem, prestavil sem tudi telefonski aparat na tel2 pa ni nič bolje.

Andrei
06.05.2009, 11:56
Verjetno ti še nikoli ni delalo..
Pokliči na 0801000 da ti namestijo telefonijo na modem.

080 Tehnična pomoč
06.05.2009, 14:03
Na njegovem področju je bil splošen izpad telefonije, ki pa je že rešen.

gorchi
13.05.2009, 12:49
Sem ravnokar klical domov iz službe in mi glas pravi, da moja številka še ni prijavljena ter "Vaš klic ne more biti uspešen". Trenutno bom bolj težko razlagal mojim doma, kako se resetira modem ampak vseeno, ali je kaj narobe na pošti na Vodnikovi v Ljubljani? Imam pa optiko. Mogoče lahko kdo od SiOLovcev kaj v kratkem pogleda na moj modem?

Lp,
Goran

080 Tehnična pomoč
13.05.2009, 13:34
Sporoči uporabniško ime na ZS.

Dravlje
15.05.2009, 06:36
Včeraj 14.05.2009 mi zopet niso delali dohodni klici na TRIO paketu. No zadeva že res postaja zelo moteča in če se bo to nadaljevalo bo treba preiti k drugemu ponudniku. Doma imam starejšo mamo, ki se na zadeve kako porihtati zadevo ne spozna, tako je nedosegljiva (če telefon ne dela) do takrat ko moram resetirati modem - to se je zgodilo včeraj. Ne vem kaj je temu vzrok, toda to napako, ki se pojavlja prepogosto, bi morali vendar že enkrat odpraviti za zmeraj ob vsej tej današnji tehnologiji. Modem imam Sinope 568+ in dve telefonski številki, ki pa ni delala nobena.

080 Tehnična pomoč
15.05.2009, 06:38
Prosim za uporabniško ime na ZS.

FCB
19.05.2009, 19:51
jst mam tut tega počas dovolj...cel dan že ne dela telefon:mad::mad: jst res ne vem kaj je narobe, da telefon tolkrat ne dela bolš, da ne ponujajo telefonskih storitev, če pa pol nikol ne morš nikamor poklicat, pa še najraj takrat ne dela kadar ga najbolj rabiš. A sedaj pa naj po 3X na mesec al pa še večkrat klicarm na 080 in jim tečnarim s tem telefonom...mislim bedno za znoret!!

rock
11.06.2009, 07:17
So ibenge s telefonom posledica nadgradenj? Včeraj je parkrat padlo dol za kakih 5-10 min komplet. Nato se je telefon pobral šele po kake pol ure. Danes pa je bil spet potreben reset komunikatorja, da se je telefon zbudil.

Upam da gre zadeva čimprej v stare delujoče tirnice...

madmitch
11.06.2009, 07:26
Na portalu grozijo z nekimi deli. Kaže, da jim ni šlo vse po načrtih.

rock
11.06.2009, 08:20
Ja tist sem videl. Ampak se je zadeva začela prej in končala kasneje... Bo nekaj na tem kar praviš.

mazo
11.06.2009, 13:17
Tudi v Celju(Plava Laguna) optika, telefoni ne delujejo...:censored:

lp,

lord m
11.06.2009, 20:26
Hja...pri nas je s telefonom tako, da odkar smo naročniki TRIO paketa, so s telefonom težave, se pravi že DVE LETI!!! Tako da se ne tolažim več, da bo kdaj bolje, Ker v tem času smo zamenjali že 3 modeme (nazadnje pred tednom dni...), težava je pa vedno ena in ista:

telefon dela kak teden...včasih dva tedna, včasih dva dni...potem pa čez nekaj časa zvem...oz. mamca dol spodaj zve (telefon ima namreč ona v spodnjem štuku, jaz pa modem zgoraj), da jo folk že tri dni kliče, pa je ne dobi...se pravi niso mogoči niti dohodni klici, niti odhodni.... Potem reševanje problema je tudi vedno svoja fora...včasih je treba telefon ven iz štroma dat, včasih modem resetirat, včasih konektorje....nikoli ne veš, kaj bo pomagalo....na siol me pa jezi klicat, ker itak 20 minut vedno na linijo čakam....no, pa da ne bo pomote...jih na koneckoncev le dokličem, ko foter dol znori zarad telefona, pa prav da je to kur... od tehnike, če nikoli ne veš, al zadeva dela al ne....skratka...siolovce sem že velikrat tudi kontaktiral, zadevo so "popravili", a vedno za teden, dva...če je posebna sreča morda celo tri...

A poanta mojega dopisa je: zadeva ni in ne bo zanesljiva nikdar.

P.S.
Preklopil sem tudi na standard TV shemo, odklopil HBO, ogledujem si konkurenco, a to je že druga tema, drugje odprta....

amlakar9
10.12.2010, 18:23
Pozdravljeni, pred približno mesecem dni sem naročil paket siol trio, prej sem imel siol solo, poleg spremembe paketa se tudi preusmeril številko iz prejšnjega telekoma na siol trio.. PROBLEM KI SE JE POJAVIL IN TRAJA ŽE 14 DNI JE V TEM, DA S TELEFONOM ŠE VEDNO NE MOREM KLICATI, LAHKO PA PREJEMAM KLICE, VEČKRAT SEM ŽE RESETIRAL MODEM IN PREKLOPIL TELEFON IZ PRIKLJUČKA ZA TEL.1 NA TEL2, PA USPEHA ŠE VEDNO NI,...NE VEM KAJ NAJ ŠE STORIM,...IMA KDO KAKŠEN NASVET???

080 Tehnična pomoč
10.12.2010, 18:26
A pri klicanju vtipkate tudi omrežno skupino? Uporabljate telefon, ki ima tonsko izbiranje?

Lep pozdrav,
Matjaž

amlakar9
11.12.2010, 17:11
Da, pri klicanju vtipkam tudi omrežno skupino, uporabljam telefon SIEMENS EUROSET 2020, kako pa lahko izvem ali ima telefon tonsko izbiranje,ker ko npr. pokličem neko številko, meni na zaslonu telefona šteje sekunde, samo ne poveže se s klicanim, to mi je čudno?