Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Luskavica in tablete


Plitkica
20.01.2009, 14:33
Živjo!

Ali kdo mogoče pozna tablete gara rufa proti luskavici? V decembrski številki (3.december) revije Delo in dom sem prebrala, da naj bi obstajale neke tablete iz teh rib in naj bi pomagale pri luskavici. zdej me pa zanima, če jih kdo pozna ali pa jih je že jemal.

LP

Jasna

Patsy
21.01.2009, 08:58
Tablet ne poznam.

Tukaj je pa en članek o zdravljenju luskavice, mogoče ti kaj pomaga.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/12/30/fend-off-psoriasis-and-eczema-with-simple-inexpensive-remedies.aspx

Če ti gre video na živce, pritisni 'stop' in si preberi članek, spodaj vse piše. Je pa to trdovratna zadeva za odpravit.

Ludvik
30.01.2009, 16:25
Jaz sem tudi dobil tablete od tega gospoda. Zdaj jih jemljem cca. mesec in pol in sem močno zadovoljen. Predvsem po kolenih in komolcih je močno bolje, pa tudi ob robu lasišča opažam izboljšavo.
Meni ni žal.

simonaskerin@gmail
09.02.2009, 20:23
Spoštovani g. Ludvik.

Mi lahko prosim poveste, kako lahko kontaktiram tega gospoda, saj omenjenega izvoda revije žal nimam.

Že v naprej se Vam najlepše zahvaljujem.

Simon

rozica1972
22.02.2009, 08:43
Draga Simona,

nova sem na forumu in ne vem če lahko povem telefonsko in ime. Kolegica mi je nekaj rekla o tem, da se to baje ne sme ...

rozica1972
22.02.2009, 09:13
Aja, drugace so pa iz Belgije te tablete. Meni je mami rekla, da je prebrala tisti prispevek in naj si jih kupim. Tako da jih imam kakšne 3 mesece. So padvoje - močne pa normalne in se jih skupaj uživa vsak dan. Pred tem sem se šla na terapijo z obsevanjrm pa katranom (grozna izkušnja - smrdi še kak tedn po tem).
Je kar problem s to stvarjo. Pa še boli pozimi, ko je suh zrak v stanovanju. Tako da imam pozimi vedno vodo na radiatorju, da je vsaj malo vlage. V lekarni sem pa kupila od Eucerina kremo z ureo da se mažem. Majčkeno dražja je sicer ampak je fina - pri zdravju pač ne gre
gledat na vsak euro. Sploh sem pa že tolko enega denarja dala za razne zadeve, da si vedno rečem - kamr je šl bk, nj gre pa še štrk. Pa nikoli ne veš, če bo kaka stvar pa res pomagala.
Joj, zdej sem pa že tolk napisala ... Skratka sporoči mi če lahko dam telefonsko.

Pa pa

Ludvik
27.03.2009, 08:11
Spoštovani g. Jure.

Na Vaše vprašanje sem Vam odgovoril preko zasebnih sporočil.

vučko stručko
06.05.2009, 20:10
psoriazo neurodermitis je težko ozdraviti , skoraj tako, kot zadeti na loteriji.da se pa veliko pomagati in jo omiliti, v poletnih mesecih pa lahko celo popolnoma izgine. ponavadi se pojavi kot posledica doživetih travm in šokov v zgodnjem otroštvu, lahko se jo celo podeduje.oboleli veliko stori s tem,ko se znebi strahov, vezanih na to, da ga bo kdo ranil.tudi izogibanje prevzemanja odgovornosti za lastna čustva slabša procese ozdravitve. oboleli velikokrat omrtvičisamega sebe in svoje čute in s tem slabo vpliva na psihobiokemične procese. kar neposredno vpliva na stanje bolezni... potrebna je tudi pomoč strokovnjaka z izkušnjami in znanji v komplementarni medicini.ne vem, če je kak v slo.