Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Rabljeni patton


boyzb
24.01.2009, 16:31
Imam možnost dobiti rabljeni patton od prijatelja, ki ga je uporabljal na omrežju t-2.
zanima me sledeče:
-ali ga je možno uporabljati tudi na siolu
-ali so potrebne kakšne nastavitve s strani siola
Hvala za odgovore

en-X
24.01.2009, 22:04
Verjetno ga je dobil na reverz in bo moral nekoc placati 176 eurov, ce ga ne vrne :d
http://www.t-2.net/?AUID=FB1966011635B2C011067

Bolje da ga se nekaj casa spravi v omaro ali vrne v eno od poslovalnic :2thumbs:

boyzb
25.01.2009, 06:49
On ga več ne rabi, ker mu je crknu en telefon pa je kupu kar IP telefone.

080 Tehnična pomoč
26.01.2009, 09:27
Pattona se da uporabljati pri nas. Sporočiti je treba mac naslov, da se ga vpiše. Registracijo telefonije ne moremo narediti, ker ne poznamo root gesla (razen če imajo istega kot mi), če pa ga ti poznaš, lahko narediš registracijo telefonije s podatki, ki ti jih pošljemo pri vpisu naprave (uporabniško ime in geslo za voip številke + serverji).

boyzb
27.01.2009, 19:31
Patton ni deloval, sem ga vrnil.:nonono:

080 Tehnična pomoč
28.01.2009, 10:25
A so bili vpisani MSNji v aparate? Ali je bil MAC naslov od pattona sporočen in vpisan v bazo? Kaj točno ni delalo?

boyzb
28.01.2009, 14:27
Nimam pojma prijatelj se je nekaj časa zafrkaval, potem pa sva odnehala.:dontknow: