Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Naročnina?


aljoag1
28.01.2009, 07:00
Vprašanje???

Do sedaj sem imel telekomov ISDN in sem bil ponosni :) lastnik SIOL TV-ja in pa INTERNETA, sedaj imam namen pri siolu vzeti še TELEFONIJO, toda če zadevo hočeš naročiti, moraš na TELEKOM poslati obrazec za prenos ISDN telefonske številke, na katerem (je že po defoltu) obkljukano da naročnine pri telekomu ne prekinjaš in da boš plačeval vse obveznosti v zvezi z pogodbo bla bla bla....

Se pravi, bom plačeval od sedaj naprej SIOL TELEFONIJO + TELEKOMOVO naročnino????

Hvala za odgovor.

LP4

mazo
28.01.2009, 07:52
Ko sem sam naročeval Siol storitve, še nismo imeli optike in bi prišel račun višji, ker bi ravno zaradi tega moral obdržati aktivni tel. priključek(zaradi priklopa) - Telekoma. Ko smo dobili optiko, pa smo Telekom odpovedali, prenesli tel. številko in je tako ugodneje. Če se motim, naj me kdo popravi...

lp,

aljoag1
28.01.2009, 12:40
Se pravi obdržiš naročnino Telekoma in dobiš novo naročnino na Siolovo telefonijo? Plačuješ 2 položnice, brez veze, dražje, popravi naj me kdo če se ne motim????

rock
28.01.2009, 13:00
Številki prenašaš iz Telekoma na "Telekom IP (SIOL)". Sam sploh opazil nisem kaj je bilo na pogodbi oz. obrazcu napisano...?? Nič čudnega se mi ni zdelo.
Ostajaš naročnik Telekoma.
Prekinjaš pa naročnino ISDN, če prenašaš številki na IP (Siol) in prehajaš na polno razvezan dostop!!

Zavrti 080...

FCB
28.01.2009, 13:06
pol ne dobiš več dveh položnic, ampak samo eno

MIKO
30.01.2009, 21:50
Kaj ce bi si malo prebrali o razvezanem dostopu?!
Pol bi vam bilo jasno, da ne rabis placevat obojega. No, ce hoces lahko(telekomov telefon deluje bolje - tudi brez elektrike), dočim Siol IP telefonija ni tako zanesljiva(pa tudi brez elektrike ne dela (modem)).

rda
30.01.2009, 22:42
Siol telefonija deluje izvrstno tudi ob izpadu elektrike (seveda če imaš UPS doma)

080 Nina
31.01.2009, 19:57
Kot so že rekli, pa še jaz potrdim :)
Ne plačuješ več isdn ali pstn naročnine, ampak naročnino za razvezan (prd) dostop. Še vedno pa plačuješ naročnino Telekomu (SiOL je pač samo storitev)

PRD je možno imeti tudi brez telefona.