Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telefonski aparat!


aljoag1
05.02.2009, 08:07
Zdravo!

Vprašanje: V kratkem dobim siol telefonijo, ampak menda ISDN telefon ne deluje, kakšna je rešitev?

Verjetno je potrebno kupiti nov telefonski aparat, ki bo deloval na siol telefoniji?
Če, katerega predlagate!

Hvala za odgovor-e,

Lp

srus012
05.02.2009, 09:25
Deloval bo katerikoli analogni PSTN aparat. Osnovni pogoj je le, da ima tonsko izbiranje (kar ga imajo vsi).

Investiraj kakšen evro več in si kupi aparat z CLIP/PIK podporo (da vidiš kdo te kliče oz. te je klical). Če ti ustreza, namesto žičnega aparata kupi brezvrvičnega, meni Philipsovi na Sagem modemu delajo bp.

LP

aljoag1
05.02.2009, 09:45
Se pravi to naj bi delovalo?

http://www.mimovrste.com/artikel/2520024419/brezvrvicni-telefon-panasonic-kx-tg7321-crn

http://www.mimovrste.com/artikel/2520021012/brezvrvicni-telefon-panasonic-kx-tg1102fxs

080 Tehnična pomoč
05.02.2009, 09:52
Da, oba bosta delala.

aljoag1
05.02.2009, 11:08
Hvala vsem!

lav13
16.02.2009, 18:10
Živjo

Doma imamo trenutno telefonski aparat od iskre, nekaj podobnega kot tale:

http://www.ceneje.si/iskra-vrvicni-telefon-eta-85401

Ali bo delal na siol telefoniji?

Lp

rda
16.02.2009, 20:22
"začasni preklop iz impulznega v tonski način izbiranja"

Potreboval boš stalni tonski način izbiranja (upam, da aparat to omogoča)

lp

080 Tehnična pomoč
17.02.2009, 06:34
Druga možnost pa je, da pred izbiranjem številke vedno pritisneš * (zvezdico).

lav13
04.03.2009, 17:32
Kateri telefonski aparat naj kupim za uporabo v siol telefoniji?
Kaj svetujete?

Kakšne so kaj vaše izkušnje s posameznimi telefonskimi aparati?

080 Tehnična pomoč
05.03.2009, 07:10
Katerikoli analogni aparat bo vredu. Bolje je, da ima svoje napajanje, ni pa nujno.

jurski
30.03.2009, 19:44
Menjali bomo isdn z analogno linijo pa me zanima, če bo obstoječa vtičnica za isdn telefon delovala tudi na analognem in ali je kabel napeljan od isdn škatljice do isdn telefona uporaben za analogno zvezo ali treba napeljati drugega?

madmitch
30.03.2009, 21:11
Ni treba, enostavno porabiš samo dve žili.
Le glej, da bosta na obeh koncih enaki dve barvi žil. ;)