Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinope 568+ in Panasonic KX-TGA110


misklolin
11.03.2009, 11:37
Na zgornji kombinaciji mi ne dela CLIP. A so znani kašni problemi s to kombinacijo. Če ta isti Panasonic priključim na T-2 na terminal adapter Vood, lepo pokaže številko.

080 Nina
12.03.2009, 20:25
Obstajajo znani problemi, da nekateri Panasonic in Siemens telefonije na čase ne prikazujejo številk. Včasih je kriva verzija modema (čeprav redko), včasih pa pomaga, da se naprave resetira.

rok1
18.03.2009, 18:55
Firware je kriv. Meni na primer ni delala ura na telefonu (panasonic - vrvični). Pa so trdili da je to stvar telefona in da siol nima nič s tem. Čez dve leti mi je en tehnik nadgradil firmware zaradi ene druge težave in od takrat ura dela tako kot je treba. Le kako, če je to stvar telefona in siol nima nič s tem?!? Ne verjemi jim in zahtevaj nadgradnjo firmwareja.