Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Viktorji so zreli za ukinitev


monster
14.03.2009, 22:24
Že nekaj let so Viktorji letna parada POPtv-ja, kjer revija Stop razprodaja svoj trade-mark. Kakorkoli ... poptvjevski japiji pljunejo keš, Akademija in občestvo podelijo kipce, vsi so srečni ...

Kadar jih je vodil Zrnec smo umirali od smeha, potem je šel Zrnec na poptv ...

Letos so Viktorji dosegli dno dna svoje pojavnosti :(

Slon & sadež nista bila slaba, nekaj gagov smešnih (patriä, recesijsko deljenje viktorjev, ...)

Zato pa podn glede nagrad ... revija Stop podeli svoji kolegici Bernardi Jeklin za življenjsko delo, poptv svojemu bratcu kanalu A za posebne dosežke, vmes vrinejo Pandurja (itaq 9/10 dvorane ni še nikoli videlo nobene predstave od Pandurja) ... glasbena osebnost leta je Marko Vozelj :o ...vse ostale viktorje sta itaq pobrala Zrnec in Bizovičar ...

mrjerry
15.03.2009, 07:38
Zrnec in Lado sta si jih zaslužila vse po vrsti. V biti se ne bi rad usajal, kdo vse ga je dobil, pa je bilo bolj WTF. Za posebne dosežke so si ga zaslužili Vesti (da se je to sranje prijelo, je definitivno poseben dosežek), Lado in Jurij, ker sta edina z vsaj približno gledljivo oddajo (namig vsem ostalim: jemati material iz monty pythona in benny hilla je zdaj že okej). Tudi Marcel si ga je zaslužil, pa čeprav je bilo pod vtisom, da je pač skrajni čas, da ga tudi on dobi. In Andrej Karoli, ki je izpolnil pričakovanja in povedal nekaj posebnega in iskrenega.

Vampirja z Gorjancev nisem gledal, pojma nimam kateri od onih treh je Klemen Slakonja, dokumentarca o Plečniku nisem videl, ne poslušam radia Center, ne gledam Golice, tako da ne bi komentiral. Podelitev dveh Viktorjev za posebne dosežke se mi zdi zgrešena, sploh ker Pandur sploh ni medijska osebnost, pač pa režiser, ki deluje v tujini. Še zdaleč da bi njegovo delo ne bilo solidno, ampak prmejduš, a naslednji mesec bo pa še Michelinovo zvezdico dobil???

Scenografija mi je bila všeč, ravno tako je bil soliden spremljevalni band in njegovi glasbeni vložki (pa čeprav skoz isti), one *****e s pop tvja ki stoji v avli in kokodaka o toaletah prihajajočih nisem niti najmanj pogrešal (ali pa sem začel gledati prepozno?)... V glavnem, rabi kdo recept za caipirinho? :d

xena70
15.03.2009, 08:11
Viktroji = kretenizem,debilizem, ritolizem... zasebni žur PopTVja in Stopa...

lana
15.03.2009, 08:22
agree :nonono:

kinsley
15.03.2009, 10:24
viktorji so pač brezplačna reklama za nekatere...tako kot Ema....

pecnikr
15.03.2009, 14:28
ma kaj bi spoh komentiral....Zrnec pa Bizovičar si zaslužita...ostali pa ...

zerjal.igor
16.03.2009, 07:22
2thumbs:Ko se gre "Jara gospoda" Evropejce ponavadi poskuša kopirati vse, da bi morda nekoč postali "Evropien simpleton peoples".

iri
16.03.2009, 10:07
me zanima, koliko vas sploh ve z glave (beri: brez klikanja po netu) povedati, kdo drug je še dobil viktorja in če ga je dobil v kategoriji popularnosti ali pa je fasal "strokovnega" viktorja.

mrjerry
16.03.2009, 13:30
jaz priblizno vem iz glave, ampak honestly nisem vedel, da obstaja več kategorij (iz popularnosti in strokovni)... pač viktor kot viktor.

iri
16.03.2009, 21:57
oh ne, eni so strokovni in jih podeljuje 40+ "strokovnjakov s popkulturnega področja", za viktorje popularnosti pa glasuje ljudstvo. in tu tudi tiči razlog za nominacijo naše ljube vedeževalke Karin in Ladota ter Jurija - folk jih je največkrat predlagal na glasovalnicah, na podlagi tega so se uvrstili med tri nominirance in potem so ljudje naknadno glasovali za zmagovalca.

mrjerry
17.03.2009, 12:01
oh ne, eni so strokovni in jih podeljuje 40+ "strokovnjakov s popkulturnega področja", za viktorje popularnosti pa glasuje ljudstvo. in tu tudi tiči razlog za nominacijo naše ljube vedeževalke Karin in Ladota ter Jurija - folk jih je največkrat predlagal na glasovalnicah, na podlagi tega so se uvrstili med tri nominirance in potem so ljudje naknadno glasovali za zmagovalca.

Se pravi, v prvi skupini so tisti, ki so na FDV zaposleni, drugi pa tisti, ki imajo na FDV indekse? :clown: