Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : težava pri klicu na 090


bergy
15.04.2009, 09:00
Zdravo, malo sem brskal, pa vidim, da ni še noben odprl te teme, problem pri nas je pa sledeč:

Sedaj ko imamo A-kanal, so oddaje, ko te nekaj čisto enostavnega sprašujejo, samo da jih pokličeš in mama je seveda poskusila 2X, ko so govorili, da je še samo 15s -oddaja je seveda trajale še dlje.
Konec meseca pa dobimo račun, da je mama klicala za 100€, klici so bili razvrščeni v razmaku od 16 do 45 sekund in so trajali do konca oddaje...
Če mal kalkuliram v najhitrejšem primeru začne šele po 9. sekundah zvoniti, za mamo se to poveča na najmanj 14 (vpis telefonske, stisnat gumb za kliči), ali sploh zveš v tistih 2 sekundah, če si sprejet ali ne??

Seveda smo poslali pritožbo in pri SIOLu so ugotovili, da je vse pravilno delovalo in da so bili klici opravljeni iz našega telefona, log fajla iz modema pa seveda ne morem prebrati, ker nimam pravic, pa tako ali tako se je že zbrisal (prej blo treba večkrat izklopit in nazaj vklopit, da je delal telefon!)

Je imel že kdo podobne težave, zna kir pomagati v tem primeru?
Prosimo za pomoč.

080 Tehnična pomoč
15.04.2009, 09:16
Odhodne, dohodne in zgrešene klice lahko preveriš na http://servis.siol.net ==> telefonija.

rambo013
15.04.2009, 14:06
Jaz nisem mel takega primera, sm pa slišal ed enega ki je "samo 2X" klical in je bil tud kar perecejšen račun. Sam to ni napaka Siola, ampak po moje Oddaje. A reče hvala za klic poskusite še enkrat in to nekako večkrat, impulzi pa padajo. To mi je gospod sam rekel, seveda ni prišel do veze je bil pa ob denar namesto da bi ga dobil. Pa enkrat si zapomnite nekaj, ZASTONJ ti ne bo dal nihče NIČ.

bergy
15.04.2009, 15:01
Nevem zakaj vidim samo za 2 meseca nazaj kam smo klicali?
Prejšni mesec smo pa lahko za september gledali...

Aha, potem bi v primeru, da v tistem drugem klicu ni prekinila linije naštepal toliko klicev...
Tist je pa možno, ko pravi, da ni telefona nazaj postavila in če seveda ni dovolj stisnila gumba za prekinit, je bila na liniji do konca oddaje, do takrat so pa tudi ti klici trajali.