Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Karl marks je avtor sodobne ideje genocida


DON KARLOS
02.05.2009, 15:37
KARL MARKS,

vsi ga poznamo kot očeta komunizma. V komunističnih šolah, so razlagali, da je avtor ideje o bratstvu in enotnosti in osvoboditvi delovnega ljudstva...

Kaj pa če če obstaja tudi druga slika KARLA MARKSA, katero nam filozofi kot so Slavoj Žižek in podobni skrajni levičarji ne poredstavijo radi ali jo pa mogoče sploh nočejo VIDETI!

Pa si malo poglejmo temno plat Marksove duše:

KARL MARKS JE OZNAČIL SLOVANE KOT NAROD, KI JE ZAOSTAL ZA VEČ STOPENJ NA RAZVOJU. ZATO JE UPORABA GENOCIDA (JA GENOCIDA - PRAV STE SLIŠALI!!!) UPRAVIČENA.

ISTO VELJA ZA VIŠINSKE ŠKOTE IN DRUGE PRIMITIVNE NARODE...

POLJAKE JE POTREBNO IZTREBITI, SAJ SI NE ZASLUŽIJO OBSTOJA.

TAKO SE BO NAPRAVIL PROSTOR ZA LJUDSTVO, KI JE SPOSOBNO IZPELJATI REVOLUCIONARNO VIZIJO NAPREDKA.

(KRATEK POVZETEK MARKSOVIH DEL)

ADOLF HITLER JE SVOJO IDEJO GENOCIDA IN RAZVOJA VELIKE NEMČIJE POVZEL PO KOMUNISTIČNIH DELIH. TUDI NJEGOVA STRANKA JE NACIONAL SOCIALISTIČNA. PODOBNO VELJA ZA STALINA, KI JE IZVAJAL PODOBNA HUDODELSTVA IN JE ČRPAL IZ ISTEGA IZVIRKA KOT HITLER, IMENOVANEGA KARL MARKS.

KARL MARKS VELJA V SODOBNI ZGODOVINI EVROPE ZA PRVEGA FILOZOFA, KI JE JAVNO ZAGOVARJAL IDEJO GENOCIDA. TAKO PRAVZAPRAV VELJA ZA AVTORJA IDEJE LIKVIDACIJE CELIH NARODOV.

KARL MARKS JE TOREJ OČE POLITIKE GENOCIDA.

VSEM V TREZEN RAZMISLEK

(Povzeto po dokumentarcu Sovjetska zgodba.)

Babi2
02.05.2009, 16:02
Pozabil si še na tisto njegovo lepo izjavo, da je Balkan smetišče narodov.

mrjerry
06.05.2009, 07:21
Vemo. :approve:

vučko stručko
09.05.2009, 02:02
.... vodil jih je in sledili so mu. znašli so se pred prepadom. ljudje so znoreli in ga hoteli kaznovati, nakar se je zaslišal glas iz množice: le kaj počnete, ali ne vidite, da je ta človek slep?!?
zgodovinski recept: filozof napiše svoje delo, ki pride v roke idiotu, željnem oblasti, ta uporabi, kar iz tega dela potrebuje za dosego svojega cilja, naredi, kar je treba, pa smo tam.