Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Linksys IP phone SPA962


kilkenny
01.07.2009, 10:47
Kaj je potrebno nastavit, da bo telefon deloval na siol številki (eth port nastavljen na VoIP)?

hvala

Dunja
01.07.2009, 11:24
vpisat nastavitve (strežnik,telefonsko,geslo od telefonske številke) na telefon, sporočit MAC naslov aparata da ga vpišemo v našo bazo, priklopit iptelefon na voice port na modemu.

kilkenny
16.07.2009, 22:14
Pričakoval sem malo bolj profesionalno pomoč.
Vam pa napišem, da bo še kdo drug morda uporabil

SIP Settings
SIP Transport: UDP

Proxy and Registration
Proxy: voip.siol

Dial Plan
Dial Plan: *xx*xxx.#|*xx*|#xx.#|#xx*xx.#|xx.|#xx#

Subscriber Information
Display Name: 599xxxxx
Password: xxxxx
User ID: 599xxxxx

MatejK
31.05.2010, 20:59
Zakaj je pa potrebno priklopit telefon na voice port? V čem je ta port drugačen od podatkovnega?
Zanima me zato, ker bi rad na ip telefonu, ki ga uporabljam za siol-ovo telefonijo, uporabljal tudi Detelfone-ovo številko. Telefon naj bi omogočal več različnih številk različnih operaterjev. Bojim pa se, da ne bo delalo, ker na voice portu ni dostopa do interneta. Kdo ve kako bi se dalo to rešit?

Boter
23.09.2010, 16:58
~MatejK: na modemu je ta port naštiman kot voice in telefonija naj bi delovala samo tam. Žal če bi želel povezavo z detlom, si skoraj prisiljen uporabiti asterisk.

Mimogrede se še da kako registrirati za to? IP telefon imam, vendar ga žal ne morem uporabiti. Nekoč sem zadevo sicer testiral, vendar sem kasneje zadevo opustil, saj nisem potreboval. Sedaj pa številko imam in se mi nesmiselno zdi, da (četudi je brezplačna) je ne morem uporabljati.