Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telefon NE dela!


aljoag1
18.08.2009, 12:15
Pred kratkim mi je usekala strela v modem :)
Dobil novega, sem naročnik tria, se pravi tudi telefonije, na uporabniških straneh siola mi še vedno kaže vse ok (seveda pod zavihkom telefonija), pri starem modemu je vse delalo brez problema.
Če grem na 192.168.1.1 pa mi v zavihku configuration, pod voice piše nič, zadeva je prazna (ne pod phone, ne pod number):

Status
Phone 1:
Phone 2:

Number
Phone 1:
Phone 2:


če grem pa pogledat v zavihek device -> overview mi pa piše:

Voice
Status Disabled
Phone Numbers

Prej je zadeva delovala zdaj pa ne?

Ideje??

LP

WooWoo
18.08.2009, 12:37
Pokliči 0801000, potrebno jim je sporočiti mac novega modema, potem ti lahko poregistrirajo telefonijo.

Dunja
18.08.2009, 13:28
ali pa sporoči MAC modema (začne se z 00:01:38:...) in uporabniško ime na ZS pa uredim :)