Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Prijateljstvo ali ljubezen!?


caiman
07.11.2009, 12:09
Zivjo!
jst pa imam 2 prijateljici iz istega kraja in prijatelji smo ze veliko let..amapk to prjateljstvo se je zacelo ubistvu iz tega ker sem si jaz takrat tako vneto iskal punco:din naletel najprei na Emo in nato se majo ..samo z nobeno nisva nikdar hodila in le z emo sva bluzila obcasno nekaj casa..ampak nedolgo nazai sva se skregala zaradi male neumnosti,in obadva kakor sva trmasta wem d bo ona cakala da jst spet k njej stopm,ampka sem se odlocil da nbom..kajti to se ni zgodilo prvic..in mislm da nama je seks unicil odnos..ali pa odnosa nikdar nisva imela tako dobrega in je bila to zgolj spolnaprivlacnost..kajti pri maji pa nisva niti enkrat zabluzila,vedno ko se vidiva se objameva polupcakava(cist prijateljsko:))in do nje cutim veliko vec in se nisva tudi nikoli se skregalada se nebi wec pogovarjala in najdla resitve,pa ne mislit da je tako ker ni lusna..ker je zelo,samo newem pri njej sem imel vedno bolj strah to izgubit kakor pri emi ko je prijateljsko kusvanje hitro preslo na nekai wec..zdai pa se sprasujem stvari ki jo je moj fotr zmeri govoril da fant z punco nemore biti samo prijatelj..ampak seveda sem mnenja da lahko kajti sam sem.ampak mislim da pa nmors met prijateljice h kateri se gres obcasno "izpraznit",ampak kai pa z tem kar cutim do maje..kajti trenutno sem tako zmeden dako sem premisljeval te stvari sem se zdai za kaksne 2 tedna tudi od maje malo oddaljil,in se res sprasujem ali je to prijateljstvo ali ljubezen??pa ce bimi kdo lahko kaksen nasvet dau ali podobno zgodbo opisal ce jo sploh se kdo ima tako heh:approve::dontknow::d

apancur
11.12.2009, 14:11
Veliko uslugo boš naredil drugim, če boš dal kaj tudi na svojo pismenost, ne le prijateljstvo. Drugi te bodo lažje razumeli, kaj želiš povedati, sam pa boš veljal tudi za bolj razgledanega.
To, da prijateljstvo med žensko in moškim ni mogoče, je mit. Tudi takšno prijateljstvo je seveda mogoče, tako kot prijateljstvo med prijateljema istega spola.
Verjetno si še precej mlad, skupaj s svojima prijateljicama, zato ste še vsi skupaj morda malo nezreli?
Umiri se, razmisli. Bodi prijatelj z obema, čas pa naj pokaže, če te s katero veže še kaj več. Verjemi pa, da je prijateljstvo več vredno od tega, če te kakšna bejba malo zanese.
Verjetno se boš sčasoma navezal na kakšno tretjo. ;)

fumek
31.12.2010, 17:12
Moda pisati v "slangu" je prišla iz ameriške blogovske scene .Zaradi neskončno slabih javnih šol ,tam niti absolveti t.i."highscool" ne obvladajo knjižnega jezika.Slovenija je na isti poti ,kar kažejo tudi primerjalne študije PISA.Ker v se osnovnih šolah pri nas, začne ocenjevanje znanja šele v 4. razredu se učenci ne naučijo brati,pisati in računati takrat ,ko je za tak pouk čas v življenju.Kar pa se samega prijateljstva tiče, pa to pozna vse odtenke.Beseda je enostavno presplošna ( dostikrat pa tudi zlorabljena) ,da bi natančno opisala čustva ki lahko izpolnjujejo prijatelske vezi.

Sunshine 77
02.01.2012, 12:41
vsako prijateljstvo mora biti tudi ljubezen,da je prijateljstvo.
če nimaš prijateljev rada to ni prijateljstvo.:)
glede tega kako močna je tvoja ljubezen do nje,pa se moraš prepričati sama.:)

tanya21
21.05.2013, 08:54
Prijateljstvo = kul, lepa zadeva, ampak se še da preživet brez njega.
Ljubezen = nekaj, brez česar ne moreš živeti, če je tista prava oseba, seveda.
To je vsa filozofija. Vsaj moje skromno mnenje:)