Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : 21 nasvetov za dober zakon


spartan
12.12.2009, 12:56
1. Nezgodno zavaruj vse kuhinjske pripomočke, vključno z ženo.

2. Odpovej naročnino na revije Playboy, Moski svet in Avtomagazin.

3. V osebnem notesu zbriši vse telefonske številke vključno z imeni, kot npr. 090 5252 Grešnica, 090 5175 Koketa, 090 5999 Navijačica, 090 3137 Love machine....

4. V denarnici imej pod sliko žene vedno še telefonske številke Odvetnika za hitre ločitve, Društva za boj proti družinskemu nasilju nad moškimi in če nočeš biti lačen tudi Hallo pizze.

5. Osebno zbirko video kaset, kot npr.: Blondinke na dopustu, Pregrešne misli, Poigrajmo se same, spravi v sef izven doma (priporočamo sefe v NLhttp://webmail.siol.net/webedge/do/mail/message/view/attachment?msgId=INBOXDELIM15297&part=2. Poleg tega spravi v sef tudi video kasete na katerih imaš posnete vojne filme in najboljše kriminalke, če nočeš, da bodo presnete z oddajami kot so Oprah show, Esmeralda in TV prodaja.

6. Če želiš shraniti slike svojih bivših deklet, je za to najboljše mesto v knjigi "7000 dni v Sibiriji", saj že vnaprej veš kaj te čaka, če jih žena slučajno najde.

7. Umazane nogavice ne puščaj pred pralnim strojem, temveč jih meči direktno v stroj, drugače bos spoznal vse prednosti, ki jih ima Perwool za ročno pranje.

8. Na koledarju si obkroži vse pomembne datume, da ne pozabiš na dogodke kot so tvoj rojstni dan, obletnica mature, redna petkova srečanja s prijatelji v gostilni »Pri vrčku brez dna« in mesečna masaža v salonu »Vaška pohota.«

9. Planiraj dopust vsakega 15. januarja in 15. julija, da bos lahko ženo peljal na razprodaje.

10. Na računu si povečaj limit vsaj dvakratno.

11. Takoj po poroki se z ženo se dogovori o višini žepnine, ki ti pripada.

12. V prid dobrim odnosom s taščo vsaj enkrat letno zamenjaj jogi, da ji s škripanjem vzmetnic, ne boš vzbujal skomin (velja samo za prva leta zakona, kasneje je dovolj, če menjaš na 10 let).

13. Nikoli ne kupi avta s klimo, če želiš še kdaj videti pomanjkljivo oblečeno ženo tudi pri dnevni svetlobi.

14. Če želiš imeti kaj prostega časa, čimprej kupi pomivalni stroj.

15. Če prideš pozno ponoči domov, je najboljši izgovor: »Joj draga, ne boš verjela, ampak podrl sem srnico«. Izraz na obrazu naj bo skrušen, da ne bo dvomov o številu nog pri srnici.

16. Ko te pokliče žena v gostilno (v kolikor boš imel ta privilegij), se pred sočustvovanjem prijateljev umakni, saj bodo iz tvojih odgovorov: »Ja, Ja takoj, Samo se sok spijem«,... vedeli, kdo te kliče.

17. Ko te žena vpraša, ali ji neka obleka pristoji, naj te odgovor ne skrbi, saj tako ali tako ne bo nobeden pravi.

18. Kupi dodatni televizor, če želiš videti se kakšno dirko Formule 1 ali nogometno tekmo namesto mehiških nadaljevank.

19. Vsaj enkrat mesečno pelji ženo na kulturno prireditev. Odsvetujemo oglede go-go plesalk, kot si bil do sedaj navajen, ker zanjo to ni kulturna prireditev. Izjema je moški striptiz.

20. Vzdržuj kondicijo za večerne aktivnosti. Predlagamo tek, saj nikoli ne ves kdaj ti pride prav.

21. Kupi si psa. Sprehod z njim je edina možnost, da si spočiješ ušesa. Obenem si lahko spočiješ tudi oči na drugih sprehajalkah.