Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : telefon ne dela


danilo
11.02.2010, 10:10
Pozdravljeni. Po klicu na teh. pomoč je med pogovorom odpovedal telefon - mogoče od ikric jeze?
V glavnem - imamo siol trio, linija res dolga, ampak dela ravno tako, kot vsem lastnikom siol storitev:veryevil: Kocke po TV, zamrzovanje slike, telefon mrtev, ne moreš vrnit izgubljenega klica, internet vklopi izklopi,.... torej linije niso vir vseh težav! Preobremenjenost prej!!! In kaj je izbilo sodu dno??? Včeraj telefon popoldan delal, danes pa prihitijo na domač prag, kajti celo noč in dopoldan nas niso mogli priklicat!!!!! Kriminal - šlo je za življensko pomembno stvar, zaradi katere bodo še zapleti. In ko kličem teh. pomoč - tip reče naj gledam modem, pa resetiram,... ja halooo, a ima modem oblaček, kjer bo pisalo da kljub VSEM brezhibno delujočim lučkam nekaj ne dela??????? No, pol je tak spet vse crknilo. Ljudje božji, to so zadeve ki nokakor ne morejo tako delat. Ker ne zaupam storitvam pač vržem oči na modem, ampak če vidim da nič ne utripa - kako naj vem da ne dela??? Naj vsak dan resetiram za brez veze modem, če pa slučajno je kaj narobe??? Ne me basat - a bo zato telekom dal kak €, ker opravljam določeno delo namesto njih?? Zakaj?? Zato, ker je tip na teh. pomoči rekel da vidi da se modem ne odziva! Torej zaposleni tam imajo pregled nad delovanjem!!
Stvar se bo verjetno še kar zakomplicirala, posebno, če bodo posledice nočno-dopoldanskega nedelovanja telefona dobile kak neprijeten epilog (s strani klicočih, ne telekoma).
Vsekakor pa - dva dni zamude s plačilom - grožnja po odklopu, nezanesljivo delovanje siol storitev - reklamirajte račun. Pol pa prosim sam povejte, zakaj bi kot uporabniki morali imet ŠE DODATNO stroške in delo z reklamacijo, kupovanjem položnic, računanjem nespornega dela računa,.... če imate VSE zavedeno pri vas, vsak klic na teh. pomoč, vsak mail,... a nebi bilo lažje odbit in potem pošiljat stranki?? Ali so res sami nesposobni ter delovno neproduktivni ljudje zadolženi za te stvari, mi pa naj se ukvarjamo z razčlenjanjem računa?
Ja, res, vsak teden znova me siol oz. telekom preseneti z neko stvarjo. Le kaj naredit, da bo presenečenje kdaj tudi pozitivno?

danilo
11.02.2010, 11:00
Naj dodam - modem danes že parkrat resetiran : telefon še vedno dela- ne dela. Mrtva linija - zasedena linija. Tudi meni 1x lahko kličem, pa zopet ne,. Občutek imam da nimam pogodbo z Telekomom ampak Loterijo. Če imaš malo sreče, tudi kaj dobiš:veryevil:

Dunja
11.02.2010, 11:02
prosim sporočite mi vaše uporabniško ime na ZS.

alien2323
11.02.2010, 11:42
enako mnenje mamo tudi mi doma....v torek bi nas naj priklopili na siol telefonija .....kličem v torek..kličem v sredo ...itd...in tako smo 3 dni že brez telefona....ko pa pokličeš pa ti rečejo naj pokličeš naslednji dan da številka še ni bila prenešena ...pa ljudje 3 dni nimamo telefona, kaj če te res nekdo nujno rabi....oni pa mi reče da naj pokličemo naslednji dan..........................eh brez besed smo......nasvet: zato ljudje razmislite preden zamenjate ponudnika :nonono:

danilo
11.02.2010, 12:22
enako mnenje mamo tudi mi doma....v torek bi nas naj priklopili na siol telefonija .....kličem v torek..kličem v sredo ...itd...in tako smo 3 dni že brez telefona....ko pa pokličeš pa ti rečejo naj pokličeš naslednji dan da številka še ni bila prenešena ...pa ljudje 3 dni nimamo telefona, kaj če te res nekdo nujno rabi....oni pa mi reče da naj pokličemo naslednji dan..........................eh brez besed smo......nasvet: zato ljudje razmislite preden zamenjate ponudnika :nonono:

Ja, in glede prenosa vse uredijo - če verjameš. Pozor tudi glede tega.
Amis nas še vedno terja za naročnino, čeprav takrat že 2 meseca nismo bili več njihovi uporabniki. In kača se vije od telekoma k amisu, vmes pa smo mi na udaru - amis ni dobil nič, ko smo sami poslali so upoštevali, telekom trdi da so izjavo poslali, jaz pa nočem plačat tisto naročnino dvema operaterjema. Eni niso, da bi rekli dobro, plačajte njim, pri nas imate pa potem v dobrem razliko (takrat bi še bilo v dobrem, sedaj bi bilo še tako za doplačat:p - telekom), amis pa tudi vztraja pri svojem, čeprav mi pa mail takrat nikakor ni več delal - ampak kdo bi se spoznal na vse te tehnične zadeve, če še sami ne vedo kaj in kako:angel:

tdk
12.02.2010, 07:58
Sam osebno se nisem opazil kakrsnihkoli napak s telefonom;televizija je bolj tako-tako-kocke,zamrznejna slika,skoraj vsak dan 3x vlecem napajanje iz komunikatorja;sicer imam trio paket slab mesec dni,tako da vecjih izkusenj se nimam.
Me pa moti pregled klicev na servisnih straneh;ne razumem,da ne mores videti celotne klicane stevilke,bedarija od bedarije...na M@,Simobilu dobis izpisek klicanih stevilk...na Siolu pac ne...ne razumem,zakaj potem placujes nekaj,do cesar nimas polnega dostopa.

lp tdk

Dunja
12.02.2010, 08:29
Sam osebno se nisem opazil kakrsnihkoli napak s telefonom;televizija je bolj tako-tako-kocke,zamrznejna slika,skoraj vsak dan 3x vlecem napajanje iz komunikatorja;sicer imam trio paket slab mesec dni,tako da vecjih izkusenj se nimam.
Me pa moti pregled klicev na servisnih straneh;ne razumem,da ne mores videti celotne klicane stevilke,bedarija od bedarije...na M@,Simobilu dobis izpisek klicanih stevilk...na Siolu pac ne...ne razumem,zakaj potem placujes nekaj,do cesar nimas polnega dostopa.

lp tdk

Tudi na simobilu, ko se prijavis v Si.asistent ne prikazujejo več celotne številke. preverjeno.

Rezilo
12.02.2010, 08:35
Sam osebno se nisem opazil kakrsnihkoli napak s telefonom;televizija je bolj tako-tako-kocke,zamrznejna slika,skoraj vsak dan 3x vlecem napajanje iz komunikatorja;sicer imam trio paket slab mesec dni,tako da vecjih izkusenj se nimam.
Me pa moti pregled klicev na servisnih straneh;ne razumem,da ne mores videti celotne klicane stevilke,bedarija od bedarije...na M@,Simobilu dobis izpisek klicanih stevilk...na Siolu pac ne...ne razumem,zakaj potem placujes nekaj,do cesar nimas polnega dostopa.

lp tdk


Vsi opareterji po novem morajo zadnje tri številke skriti..enako je tudi Pri Tušmobilu..preverjeno...tko da brezveze se tukaj jeziš tak je zakon in nič ne moreš...;)

danilo
12.02.2010, 09:34
No, še ena cvetka - prej ne sam da ni delal telefon - še internet ni, oz. je pisalo Local only. Seveda so spet vse lučke gorele brezhibno. In po navodilih resetirat modem in zdaj dela:mad: To pa je že višek!!! Še dobro da sem doma in z mobitelom (ki, btw, ima tudi slab signal:veryevil:)

cveto
12.02.2010, 17:59
Sicer ne vem kako to da ti po treh dneh ,ne dela siol telefonija. ??
Jaz ko sem dal vlogo za spremembo paketa- prej sem imel samo internet v paket trio,je prišel tehnik z opremo in sem naprej montiral sam.
telefon je začel po prijavi in registraciji začel delovati garantirano prej kot v pol ure !!!!
Ja prav sem zapisal -prej kot v pol ure.
In sem na bakru ne na optiki .
Res je pa da je zelo moteče da morajo biti zadnje tri številke skrite. !!
Ampak kolikor vem jaz to ni izum siola !!!

l.p Cveto

danilo
12.02.2010, 20:43
No, današnji dan je kriminal - televizije trenutno ne moreš gledat, telefon - koliko toliko (ma ga ne preverjam nonstop), internet - ja biser- zamrzne, windovs ne najde rešitve zakaj se ne odzivajo strani, ... kot bi se vse zarotilo proti nam:veryevil:
In ja - nobeden ni nič javil kakšna napaka bi lahko bila oz kaj se dogaja. Žal pa imamo res staro linijo, pa še oddaljeni smo od centrale. (pa saj to so vedeli, ko smo podpisovali pogodbo - kje stanujemo namreč;))

Bizgec123
14.02.2010, 14:46
Pozdravljeni!

Da ne bom ustvarjal enake teme objavljam sporočilo kar pod tole.

Imam problem s telefonom, ki sem ga priključil danes dopoldne in potem tudi registriral na registracija.siol.net. Lučka za telefon na Sinope568+ nikoli ni svetila.
Uporabljam pa telefon Panasonic kx tg1100 FX.

Se da kaj urediti z vaše strani?

Hvala, lp

Dunja
14.02.2010, 15:16
uporabniško ime na ZS(zasebno sporočilo)

danilo
14.02.2010, 18:04
A je potrebno telefon registrirat?:blush: Ker mi nimamo, kolikor vem, in niti nimam pojma, zakaj bi bilo potrebno.
Pa ne oziraj se na lučke - meni vse gorijo, tudi ko ne dela:veryevil: