Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : podnapisi


devlin
11.02.2010, 17:45
Zanima me zakaj se mi ne predvajajo na predvajalniku in računalniku podnapisi ko film posnamen na DVD?
podnapisi so vrste srt

je potrebno kaj spremeniti?

pecnikr
11.02.2010, 18:45
iz mojih izkušenj ti povem da v mapi kjer je shranjen film in pa podnapisi morata in film in podnapisi imet enak naslov..( torej enako ime..recimo: film je shranjen kot..A1 tudi podnapisi morajo imeti enako oznako A1 takrat predvajalnik samodejno prebere podnapise zraven).pa ta naslov naj ne bo daljši od 4 črk ali številk kajti eni predvajalniki ne berejo imena podnapisov če so daljši od 4 znakov...sicer ne vem kak predvajalnik imaš...

skratka poskusi pa boš videl...

devlin
11.02.2010, 20:07
še nekaj... ko skušam dodati datoteko s podnapisi mi napiše da je ne more vstaviti !
uporabljam nero vision

pecnikr
12.02.2010, 19:00
hmmm ...poskusi z kakim drugim programom..roxio js uporabljam pa je ok....

devlin
22.02.2010, 18:17
predvajalnik mi pri filmih vrste avi in podnapisih srt ne predvaja šumnikov...
pri filmu iz vob datotek pa šumnike predvaja

kaj je narobe pri avi. ?