Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : .....


mveinhan
21.02.2010, 19:23
1) Policaj opazi, da je mimoidoči odvrgel
zmečkan kos papirja na cesto.
''Alil ne veste, da je to kaznivo?'' ga opomni.
''Za kazen boste plačali tisoč tolarjev.''
Ko policaj vzame denar in izroči možakarju
potrdilo, le-ta zagodrnja:
''In kaj naj počnem s tem papirjem?''
'' Zaradi mene ga lahko vržete stran!''

2) Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu: "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?" V lokalu nastane smrtna tišina. Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega: "Preden začnes z vicom, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem visoka meter devetdeset, imam črni pas v karateju, in sem blond, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven baciteljka je prav tako blond! Zato frajer dobro premisli? Si še vedno želiš povedati tisti vic?" Slepec malo pomisli in odkima: "Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat."

3) Ko so prišli evri, so se morali naši ljubi tolarji posloviti od nas in odditi v onostranstvo. Pa pridejo prvo tolarji po 10, 20, 50 k Bogu, da jim pove kam bodo šli in reče: "Ja vi boste šli v nebesa" in jih kar napoti. Pa pridejo spet naslednji po 100, 200 in 500. Zelo so nervozni in se sprašujejo kam bodo šli v pekel ali nebesa? Pa jim Bog odgovori: "No dobro, ravno za las, da vas sprejmejo v nebesa." Na koncu pa pridejo še glavni po 1000, 5000 in 10000 SIT. In Bog se križa: "Hm-hm-hm nevem kaj bo z vami, vi boste pa šli v pekel." Pa ga ti tolarji vprašajo: "Pa zakaj g. Bog?" "Vsi tolarji do sedaj, kateri so prišli k meni, so bili pri vsaki maši, vas treh pa nisem nikoli videl."

4) Stari Arabec živi že več kot 40 let v New Yorku. Nekega jutra si zaželi, da bi na svojem vrtu posadil krompir. Ker je že star in šibkega zdravja, napiše pismo sinu, ki študira v Parizu: 'Dragi Ahmed, zelo sem žalosten, ker ne zmorem posaditi krompirja na svojem vrtu. Ko bi bil ti tukaj, bi mi pomagal pri takšnih opravilih. Tvoj ljubeči oče.' Sin mu odgovori: 'Dragi oče, prosim nikar se ne dotikaj ničesar na vrtu. Tam sem moral skriti TISTO stvar. Tudi jaz te imam rad. Ahmed' Ne mine niti dobra ura, ko hišo starega Arabca obkolijo FBI, CIA, marinci... Ped po ped prekopljejo celoten vrt. Presejejo vsako pest zemlje in nič ne najdejo. Očitno razočarani po več urah iskanja zapustijo prizorišče. Zvečer prejme stari Arabec sinovo sporočilo: 'Dragi oče, vrt je sedaj sigurno v celoti preštihan in ne bo ti težko posaditi krompirja. Nažalost ti od tukaj nisem mogel kaj več pomagati. Tvoj Ahmed'

spartan
21.02.2010, 19:42
:d:d

mveinhan
05.03.2010, 08:36
Nekega dne tajnica piše pismo po nareku šefa, ko opazi, da ima odpeto zadrgo.
Postane ji nerodno, zato reče: "Gospod, vaša garažna vrata so odprta."

Šef zmedeno pogleda, ker ne ve, za kaj gre, dokler mu tajnica ne pokaže na zadrgo.

Šef jo hitro zapne in reče: "Upam, da nisi videla mojega super delux kadilaka."

"Ne," odgovori tajnica, "samo starega roza hrošča z dvema praznima gumama."

mveinhan
21.03.2010, 20:21
Janezek: "Babi, a ti res spiš tako, da imaš noge pokrčene?" Babi: "Ja, sinko, tako je." Janezek: "Kdaj jih boš pa stegnila?" Babi: "Ja, zakaj te pa to zanima?" Janezek: "Je rekel oči: Samo, da se tastara stegne, pa bomo kupili nov avto."

mveinhan
07.04.2010, 07:53
Učiteljica vpraša razred: "Če je na ograji pet ptic in lovec ustreli eno, koliko ptic ostane na ograji?" Pokliče Miha in on odgovori: "Nobena, ker vse odletijo ob strelu." Učiteljica se nasmehne in reče: "Pravilen odgovor je sicer štiri, ampak mi je všeč tvoje razmišljanje." Miha pa se oglasi: "Zdaj imam pa jaz vprašanje za vas. Tri ženske sedijo na klopi in jedo sladoled. Ena z užitkom liže strani sladoleda iz treh kepic, druga daje v usta cel vrh in sesa kornet, tretja pa grize vrh sladoleda. Katera je poročena?" Učiteljica močno zardi in odgovori: "Verjetno tista, ki daje v usta cel vrh in sesa kornet." Miha pove: "Pravilni odgovor je tista, ki nosi poročni prstan, ampak mi je všeč vaše razmišljanje."

niTRAM
09.04.2010, 13:36
http://www.youtube.com/watch?v=GkJ9s-wMRZY

Jakec
25.04.2010, 10:10
super video!

Sonjica
26.04.2010, 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA

hey apple...apple, hey apple, apple, hey apple...joj kak je tečna:)

Sonjica
26.04.2010, 15:17
Iz beležke ameriškega biznismena:

"Včeraj sem pil z Rusi, skoraj bi umrl.

Danes sem pil s Štajerci, boljše bi bilo, da bi včeraj umrl."

hehe

spartan
27.04.2010, 19:37
http://www.youtube.com/watch?v=GkJ9s-wMRZY

me like it:approve: