Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Povezava Gigaset C380 ročke z Gigaset ISDN centralo 3070


Dravlje
11.04.2010, 14:44
Imam Siol digitalni telefonski dostop in uporabljam Gigaset ISDN centralo 3070 preko Patton vmesnika. Zanima me kako bi ročko (kakšen je postopek) Gigaset C380 (DECT) registriral na centralo, da bo dobila interno številko. Na centralo že imam registrirane 2 ročki Gigaset Comfort 4000 (Int.11 in Int.12).

zupand0
12.04.2010, 05:56
Greš v meni slušalke:

Menu-Settings-Handset-Register

Vtipkaš PIN (default 0000) pritisneš OK. Na bazi 3070 pa pritisneš in držiš gumb cca 5 sek. Potem te vpraša po interni št v tvojem primeru je to int 13 potrdiš in to je to.

Dravlje
16.04.2010, 14:46
Greš v meni slušalke:

Menu-Settings-Handset-Register

Vtipkaš PIN (default 0000) pritisneš OK. Na bazi 3070 pa pritisneš in držiš gumb cca 5 sek. Potem te vpraša po interni št v tvojem primeru je to int 13 potrdiš in to je to.

Imam težavo, naredim kot predlagaš, se prijavim uspešno, vendar me telefon ne vpraša po interni številki oziroma vpisu interne številke.

zupand0
16.04.2010, 15:01
Ali gumb na bazni postaji, ko ga pritisneš not ( cca 5 sek ) in spustiš utripa ?

Dravlje
17.04.2010, 08:44
Da, sicer pa grem na Meni - Nastavitve - Prenosna enota - Prijava prenosne enote - Pin sistema: odtipkam 0000 - OK in nič. Še to imam vmesnik Patton, mogoče ta kaj blokira.

madmitch
17.04.2010, 11:30
Da, sicer pa grem na Meni - Nastavitve - Prenosna enota - Prijava prenosne enote - Pin sistema: odtipkam 0000 - OK in nič. Še to imam vmesnik Patton, mogoče ta kaj blokira.

Patton nima veze. Ko si vse našteto naredil, kaj si naredil na bazni postaji, si pritisnil tisti gumb za cca 3 sekunde?

Dravlje
17.04.2010, 16:04
Ja pritisinil sem led diodo (zelena) in je utripala ko sem jo držal sigurno več kot 5 sekund, prijavil prenosno enoto, ampak me ta (prenosna enota) ni vprašala za za vpis interne številke, na ročkah Gigaset 4000 Comfort ni bilo nobenega problema pri vpisu interne številke (ki jih tudi uporabljam).