Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Fax na siol telefoniji


jaznanetu
26.04.2010, 08:32
Zanima me ali je na siol telefoniji mogoč fax in koliko to stane + ali je treba kupiti kakšno "mašino" kot t.i. tv komunikator

madmitch
26.04.2010, 08:38
Ali storitev omogoča uporabo faksa, POS terminalov, analognih modemov in ostalih naprav za prenos podatkov?
Prenos podatkov prek telefonskega omrežja SiOL telefonija je podprt, vendar z nekaterimi omejitvami. Omejitve veljajo za večino tovrstnih naprav, ki za delovanje uporabljajo javno telefonsko omrežje, kot so npr. faks naprave, domači varnostni sistemi, modemi, nadzorni sistemi ipd. Tovrstne naprave ob vklopu morda ne bodo delovale oz. ne bodo delovali pravilno. Uporaba terminalne opreme POS ni omogočena. Dostop do vstopnih točk ponudnikov dostopa do interneta prek telefonskega omrežja SiOL prav tako ni omogočen.

jaznanetu
26.04.2010, 08:46
Ali storitev omogoča uporabo faksa, POS terminalov, analognih modemov in ostalih naprav za prenos podatkov?
Prenos podatkov prek telefonskega omrežja SiOL telefonija je podprt, vendar z nekaterimi omejitvami. Omejitve veljajo za večino tovrstnih naprav, ki za delovanje uporabljajo javno telefonsko omrežje, kot so npr. faks naprave, domači varnostni sistemi, modemi, nadzorni sistemi ipd. Tovrstne naprave ob vklopu morda ne bodo delovale oz. ne bodo delovali pravilno. Uporaba terminalne opreme POS ni omogočena. Dostop do vstopnih točk ponudnikov dostopa do interneta prek telefonskega omrežja SiOL prav tako ni omogočen.

??? Ali to pomeni da enkrat dela enkrat ne, enkrat pa napol?????

080 Tehnična pomoč
26.04.2010, 09:58
Ni Vam potrebno dokupiti nobene naprave.Bili so problemi z faksi, ki pa so bili odpravljeni.V servisnih straneh(servis.siol.net) lahko pod rubriko telefonija, spremenite, za željeno telefonsko številko, da Vam tista številka deluje za "podatkovni prenos".Priporočam, da na faksu nastavite čim manjše kompresiranje.

pal
21.11.2011, 19:51
A je možno imeti na 1 tel številki fax in telefonijo?

mglds
23.11.2011, 09:50
A je možno imeti na 1 tel številki fax in telefonijo?

Jaz lahko pokličem iz faksa,vendar drugi mene ne morejo;)

pal
23.11.2011, 10:23
jaz imam Trio, digitalni dostop, vendar, če zaženem test javi, da ne dobi znaka centrale.
V servisnih sem pa tudi vklopil podatkovni prenos in pal hitrost faxa na 9600kbs.

mglds
23.11.2011, 12:39
jaz imam Trio, digitalni dostop, vendar, če zaženem test javi, da ne dobi znaka centrale.
V servisnih sem pa tudi vklopil podatkovni prenos in pal hitrost faxa na 9600kbs.

pokliči 0801000 pa ti bodo nastavli modem

080 Tehnična pomoč
25.11.2011, 11:39
Pozdravljeni,

modem je nastavljen pravilno. Telefonsko vrvico razdelite z razdelilcem, kjer na en konec priklučite telefonski aparat na drugi pa faks napravo. Po možnosti na faks-u izključite še kompresijo podatkov.

Lp,
Sebastjan