Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : adapter


bronco
17.05.2010, 17:15
Iz VB sem dobil napravo, kjer piše na polnilcu = input 100V-240V
= output 5.0V

Ali lahko polnim napravo z polnilcem AC-DC adapter 220V-240V?

Hvala za odgovor:dontknow:

Slowhand
18.05.2010, 23:09
a original polnilec ni več v funkciji,al rabiš samo prilagoditveni adapter,da vtakneš polnilec v našo elektro vtičnico ?
http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_4357_CO610574_Univerzalni_potovalni_adapter__c rn

drugače skor ne bi smelo biti problemov z uporabo polnilca 220-240V,le izhodna napetost naj bo enaka 5,0 V,pa mal še podatek o Ah oz. mAh poglej,da se bo ujemal
pa na polariteto priključka ne smeš pozabiti,da ne zamenjaš plus in minus

bronco
20.05.2010, 08:12
Bo držalo.Sem že naročil adapter.
Najlepša hvala za odgovor:2thumbs:

MIKO
03.10.2010, 19:13
Men je crknil adapter na modemu.
Sem si "izposodil" od komunikatorja Sagem( na srečo sta enaka).
Kje lahko nabavim nov adapter? En mi zdaj manjka.

Slowhand
03.10.2010, 21:37
če že ne direkt na siolu,pa v vsaki trgovini z elektro materialom
potrebne podatke (npr. 9V,500mA,polariteta na priključku +/-) maš na nedelujočem napisane,če pa si ga že vrgel v smeti,maš pa na delujočem tudi

nekaj podobnega (samo za primer)
http://www.bigbang.si/glasbila/kabli-in-ostali-drobni-pribor/napajalniki-in-ostalo/216238-pa3c-adapter-yamaha

MIKO
04.10.2010, 07:37
Glede da je modem Siolov, bi oni to morali zamenjat?
Siol agent?!