Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kako do novega racuna za Komunikator?


schnapsi
27.06.2010, 08:28
Lep pozdrav!

Rad bi registriral nov racun/stevilko, pa pise, da so registeacije onemogocene. Ali to pomeni, da spletni obrazec ne dela, ali pa da sploh ni vec mogoce registrirati novih racunov?

S

080 Tehnična pomoč
27.06.2010, 09:00
Kakor piše na strani http://www.siol.net/spletne_storitve/siol_komunikator.aspx registracija nove komunikator številke do nadaljnjega ni možna.

mleden
30.06.2010, 13:41
Kako je pa s ponovno aktivacijo številke ki je že bila aktivna, pa je kasneje skrivnostno postala neaktivna in neuporabna?

LP

080 Tehnična pomoč
30.06.2010, 13:52
Številko prosim na ZS, bom pogledal kaj je s tem.

Lep pozdrav,
Matjaž

schnapsi
01.07.2010, 10:49
Kaj pa stevilka, ki sem jo uporabljal, potem pa se se odlocil, da je ne bom uporabljal, sedaj pa bi jo spet imel?

Kaksni so nacrti za te stevilke? Registracije niso omgocene ze vsaj 8 mesecev. A ni to malo cudno?

S