Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : 2 telefona - 1 linija


jaznanetu
23.09.2010, 13:50
Ali je možno, da imam 1 linijo, na tel1 vklopljen 1 telefon na tel2 pa 2. telefon. Na isto linijo (številko)

Boter
23.09.2010, 17:18
Ne. Lahko na 1 linijo priklopiš centralo pa potem zadevo skonfiguriraš tako da bo delalo. Še vedno pa ne boš mogel telefonirati z obema telefonoma naenkrat. Če hočeš 2 telefona, je najceneje 2 številki

rambo013
24.09.2010, 15:22
Če hočeš imeti 2 telefona na isti številki kupi delilnik in to je to, drugače zanemari tale post, ampak nisem dovolj dobro razumel, kaj bi rad. Tel1 na modemu je rezerviran za 1 številko, tel2 pa za drugo.

kebab
24.09.2010, 16:00
kako zgleda in kje je možno kupiti ta delilnik?

madmitch
24.09.2010, 16:20
kako zgleda in kje je možno kupiti ta delilnik?

http://media.conrad.com/xl/2000_2999/2600/2660/2669/266949_LB_00_FB.EPS.jpg

Conrad (http://shop.conrad.si/websale7/WESTERN-RAZDELILNIK-3X-VTICNIC-A.htm?Ctx={ver/7/ver}{st/3eb/st}{cmd/0/cmd}{m/websale/m}{s/conrad-slowenien/s}{l/01-aa/l}{mi/SHOP_AREA_27885_0223340/mi}{pi/922726/pi}{po/1/po}{fc/x/fc}{p1/f70e46575a537f6e68a35401926d88ee/p1}{md5/f46d09294912684f847a71986604b491/md5})

rambo013
25.09.2010, 11:48
Jaz sem ga pred časom kupil v merkurju.
Imaš pa samo eno linijo. To je rešitev, da imaš na eni številki dva analogna telefona (npr. en za v pritličju en za nadstopje).

telex
25.09.2010, 12:48
Ali je možno, da imam 1 linijo, na tel1 vklopljen 1 telefon na tel2 pa 2. telefon. Na isto linijo (številko)

Če bi pa rad imel oba porta na modemu vezana na isto številko boš pa moral poklicati na tehnično pomoč, če ti to lahko in hočejo vključiti. Klic je zastonj, delilnik lahko pa še vedno kupiš, če te zavrnejo.

Hejaho
28.09.2010, 15:17
To je tako kupi razdelilnik ga dobiš povsot pol pa lahko kličeš ali sprejemaš klic samo z enega hkrati in ti ni treba dodatno 1 evro za dodatno številko :p