Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Philips PFL5405h/12


DiF0r
03.03.2011, 16:02
Kupili smo ta televizor v božični akciji ampak ima toliko napak, da sploh ne vem kako je lahko v prodaji... Zgleda, da podjetja sploh več ne stestirajo izdelkov preden jih dajo v prodajo:dontknow:

No v glavnem na hdmi1 imam priklopljen Siol box S, na hdmi2 pa PC. Ko za nekaj časa preklopim z hdmi1 na hdmi2 in nato nazaj na hdmi1, več ni zvoka:2thumbs: Rešitev je izklop in nato ponovem vklop televizorja:rolling:

No ker sem zasledil, da je za ta televizor na voljo nov firmware, sem ga z veseljem naložil in doživel prijetno presenečenje, ŠE EN BUG! Zdaj se ob istočasnem vklupu televizorja in BOXa pojavi nevzdržno piskanje in šumenje, rešitev je spet izklop in ponovni vklop televizorja OMG:hammer:

Očitno je to normalno saj sem na Philipsovih forumih zasledil ljudi z istimi težavami, v glavnem polomija. Kje so časi ko si enostavno vklopil TV in ga takoj gledal, zdaj čakaš 2 minuti preden se siolbox sploh naloži in lahko pričneš prestavljat kanale, pol pa še 5sekund zamika med prestavljanjem, pa še prestavit včasih ne gre mores vmes čakat 20sekund :hammer::hammer: Pol pa razloži ti babici, da ma zdaj super fancy novo tehnologijo.

mr Vragec
04.03.2011, 07:16
Delno za tvoje probleme ni kriv TV ampak SIOL.
Tudi sam imam philipsov TV, ki je imel na začetku bug, ampak po naložitvi novega FW-ja ni več problemov.

lp

martest
04.03.2011, 09:27
Imaš več kandidatov za krivca - če boš krivil le TV, problema ne boš uspel rešiti.

Nadgradnja fw načeloma ne bi smela imeti vpliva. Preveri postopek dodajanja (znanih) naprav.Poskusi s postopnimi vklopi dodanih naprav. Tudi novi kabli (vtiči) niso nujno brez napak.

Preveri predvidevano in realno kompatibilnost lp

jonesy
04.03.2011, 15:41
Delno za tvoje probleme ni kriv TV ampak SIOL.
Očitno je to normalno saj sem na Philipsovih forumih zasledil ljudi z istimi težavami, v glavnem polomija.
mr Vragec ne blebetaj neumnosti.