Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : "Port Forwarding"


Test1
14.05.2011, 13:30
Rabim pomoč, ker ne najdem Uporabniškega imena ter gesla za moj router(Proteaus 932).

Kaj naj naredim?

Lp - Test1 :D

mattejci
14.05.2011, 13:33
Rabim pomoč, ker ne najdem Uporabniškega imena ter gesla za moj router(Proteaus 932).

Kaj naj naredim?

Lp - Test1 :D

Če si spremenil uporabniško ime in geslo in si pozabil informacije. Drži prbl. 15 sec gumb za reset routerja in se ti bo ponastavil na tovarniške nastavitve, potem bo pa username in geslo takšno, ko si ga kupil nato boš lahko spremenil.

Test1
14.05.2011, 13:41
Če si spremenil uporabniško ime in geslo in si pozabil informacije. Drži prbl. 15 sec gumb za reset routerja in se ti bo ponastavil na tovarniške nastavitve, potem bo pa username in geslo takšno, ko si ga kupil nato boš lahko spremenil.

... Kje so Tovarniške Nastavitve?

mattejci
14.05.2011, 15:51
Sem malo pogooglal probaj uporabniško ime: user geslo: user
Upam da bo delalo :)

080 Tehnična pomoč
14.05.2011, 20:30
Privzeto uporabniško ime in geslo sta nastavljeni na user/user, tako kot pravi mattejci.

Če pa ste geslo spremenili, pomaga le ponastavitev na tovarniške nastavitve po postopku, ki je opisan nekaj zapisov višje.

Lep pozdrav,
Matjaž

anderssen
15.05.2011, 00:23
Mene pa zanima, kako se Sinope R3 nastavi, da bo forwardalo za FTP server. Na SAGEMU mi je forwardanje delovalo. Sedaj pa mi po nastavitvah ne deluje.

080 Tehnična pomoč
15.05.2011, 07:22
Točna navodila za odpiranje portov imate na linku http://forumi.siol.net/showthread.php?t=33617.

Za vaš modem je aktualen drugi post v temi.


LP, Marcel

majeric
04.07.2011, 20:52
Pozdrav!

Končno sem pogruntal kak se to forwardira z "Sinope568+ R3 Home Gateway", AMPAK vedno ko čekiram port z "port checkerjem" mi napiše da je port closed pa tudi v praksi ko ga hočem uporabit za server NE DELUJE!

Prosim in zahvlaljujem se vam za kakršnokoli pomoč!

madmitch
04.07.2011, 21:08
Saj vem, da se sliši oguljeno, a vendar - router.

majeric
04.07.2011, 21:14
Se opravičujem za zamudno informacijo, priklopljen sem direkt na modem.

madmitch
05.07.2011, 11:39
Se opravičujem za zamudno informacijo, priklopljen sem direkt na modem.

Se mi je zdelo, zato sem to napisal. Router za ceno dveh 6packov reši težavo, ki jo imaš. Modem naj bo modem, za ostalo je tu router. Na žalost SiOL daje robo, ki ni ravno najmočnejša v čem drugem kod v tem, za kar je namenjena - modem.

majeric
05.07.2011, 16:17
Ja ampak čudno da noben drugi nima teh problemov o.O in kerega predlagaš za tako ceno?

madmitch
06.07.2011, 08:49
Nimajo teh problemov, ker so obupali. Za model ti pa ne znam svetovati, ker imam sam malo močnejšo zadevo zaradi specifičnih zahtev.

Malo poglej www.alter.si, tam trenutno poteka točno taka debata, kjer bi znal kaj izvedeti.

bedanec2
11.07.2011, 12:50
Po menjavi modema sem opazil neko čudno težavo - pri port forwardingu sem moral dodati tudi obraten argument - npr. da sem port 80 posredoval na port 8080, sem moral posredovati tudi 8080 na 80, drugače port ni bil odprt. Prav tako kot kaže ne delajo port rangi (da bi odprl npr 60000- 61000) .. tako da če imate možnost bi priporočal nov router.