Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pohvala!


flybox
17.06.2011, 16:38
Zdravo!

Rad bi pohvalil vaše operaterje, saj mi je eden izmed njih pomagal nastaviti porte za statični IP, s katerimi sem se za***aval 2 dni 24/7. In ne samo to da ko sem poklical na 0801000, si je operater vzel čas in sva se o problemu pogovarjala pol ure in čeprav nisva nič rešila, me je naslednji dan sam poklical nazaj in sva nastavila vse tako kot je treba, kar mislim da pri drugih ponudnikih ne bi tega naredili. Pohvalim vse zato ker sem siguren da bi tudi kateri drugi operater isto znal pomagati. Res svaka vam čast, le tako naprej stalno boljši ste!!!

Lep pozdrav, Mirko Križan

Vsemogočni
18.09.2011, 09:33
Ena napakico sem pa opazil.
Pri hitrem odgovoru, napišeš daljši tekst, pa ko želiš objaviti, napiše, da moraš vpisati saj 4 znake, da se lahko objavi. Medtem, ko napredni način deluje brez napake.

Če sem prav opazil, zdaj ni več po 3 ali več enakih naslovov na isti strani. Kar je včasih pomenilo, da nimate dovolj novic in morate zato le nekako zapolniti prostor. Delovalo je pa malce čudno, kot bi recimo kupil časopis, pa bi bili po trije ali več enakih člankov na isti strani.

Pa članki, ki niso več aktualni, oziroma so že mimo aktualnega, se naj prestavijo v Arhiv novic. Ne da se bere, jutri napovedana toča, potem pa vremenska že po toči, napoveduje 14 dni lepega sončnega vremena, na portalu se pa bere še celih 14 dni, da bo jutri toča. Malce karikirano za lažje razumevanje.

Vse čestitke za prenovljeni forum, meni osebno je zelo všeč! :2thumbs:

Na, pa imam, že v tem "Odgovor na temo", na ves zgornji zapis, želi da vpišem najmanj 4 znake, da lahko objavi moj tekst! (Pisal sem na gumbek, spodaj foruma: Odgovori!), zdaj sem prekopiral celo vsebino v Napredni način, če želim, da jo objavi. Isto zahteva, ko kliknem na Predogled sporočila!

rock
18.09.2011, 09:39
Kak si odstavke nardil. Mi je pri prvi objavi vse zradilo. Sedaj mal testiram. Iz Firefoxa. Pa hvala za namig kako naj oddam, saj sem skoz dobival opozorilo o prekratkem sporočilu. Ups ne. Moram nekaj vpisat v sivi in beli del da gre. No pa probajmo.

Vsemogočni
18.09.2011, 18:53
Da vidim, beli del je tale, kjer je zapisanih več kot 4je znaki, sivi del pa? Pišem pa v IE9.

Vsemogočni
18.09.2011, 18:57
Ko bomo rešili tole, da bo delovalo kot nekdaj, ne bom imel nobenih pripomb, ne na portal, ne na forum. Malce se bom navadil, kot vsako noviteto in bo šlo.

Poizkusimo, najprej Pošljite hiter odgovor! seveda noče objaviti, zdaj pa še Preklop na napredni način!

Qrof
19.09.2011, 08:01
Testiranje več kot štirih znakov