Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Problem s prijavo


Master93
02.09.2011, 14:14
Problem*

Doma imam 3 računalnike in še 1 teden nazaj je vse delovalo normalno. Sedaj pa piše da imam napačno uporabniško ime/geslo.
Problem pride ko sta dva računalnika že povezana na internet in se s tretjim ne morem povezat. Ubistvu en računalnik mora biti vedno disconnectan.

Maverick
02.09.2011, 14:56
V omrežju SiOL že nekaj časa velja, da se lahko ob uporabi dinamičnega IP-naslova na enem uporabniškem imenu vzpostavita dve seji, ob uporabi statičnega IP-naslova pa ena seja. V primeru, da želite na modem priklopiti več računalnikov, predlagamo, da modem nastavite kot usmerjevalnik (router), saj njegova povezava deluje kot ena seja, na internet pa so tako povezani vsi priključeni računalniki oziroma naprave.
Ko je modem nastavljen kot usmerjevalnik, se le ta povezuje do interneta avtomatično, zato ročna vzpostavitev povezave na računalniku ni več potrebna.

Za dodatna vprašanja smo na voljo preko e-pošte tehnicna.pomoc@telekom.si.

Navodilo kako modem nastaviti kot usmerjevalnik pa si lahko ogledate na naslovu http://pomoc.siol.net pod rubriko INTERNET.

080 Tehnična pomoč
06.09.2011, 08:01
Tako kot je že uporabnik Maverick napisal, je možna vzpostavitev le dveh povezav hkrati. Sporočite, če imate še kakršnekoli težave s povezovanjem.

Lep pozdrav,
Matjaž