Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : rabi bi imel moznost 3 ppp povezav


howrude1
10.09.2011, 11:58
torej, rad bi nazaj tisto kar ste mi kar tko odvzeli pred 1-2 tedni
ko sem imel 20/20 trio, in obcasno 60/60 na optiki, in ko sem imel vec kot 2 leti nazaj 20/20 na paricah, in ko sem placeval od 80 evrov pa do 110 evrov vsak mesec je to delalo kot je treba

ampak ravno sedaj ko sem preklopil na cenejso varianto (samo 20/20 internet optika) je bila ta moznost ukinjena. imam full obcutek da sedaj ko sem sel na 3krat cenejsi paket da ste mi pa to ukinili. ceprav boste rekli "ja to je v veljavi ze eno leto, ampak ravno 1-2 tedna nazaj je doletelo vas, pac cisto nakljucje da je bilo to ob istem casu ko ste preklopili na 3krat cenejsi paket"

dajte mi nazaj tisto kar ste mi vzeli, tisto za kar me niste nikoli obvestili da boste odvzeli. nonstop nekaj drazite, pol se pa vzamete storitev. zaradi nedelovanja dolocenih storitev (ali slabega delovanja) ze dlje casa postopoma prehajam drugam, ampak z osnovo (torej internetom) sem bil do sedaj zadovoljen, sedaj pa se to sranje da ste se pri internetu spremenili nacin na kateri deluje.

dajte mi nazaj tisto kar ste mi vzel brez obvestila. ne bi rad da mi spet vsilite dodatno placilo (poslovni paket) da bi ostal n istem kot prej

ene par stvari zaradi katerih sem sel na druge ponudnike:
-siolov email, zaradi pocasnosti sem bil ze 10 let nazaj prisiljen zaceti uporabljati drug glavni email racun
-telefonija, 2 leti nazaj (ceprav sem imel do enega tedna vseeno vkljucen trio). ce pogledate moje stare poste boste videli da je trajalo celo leto da mi je siol usposobil telefonijo
-tv preveca podrazitev tv ja z dodatki, konkurecna je dosti cenejsa z priblizno istimi stvarmi, zato sem 2 tedna nazaj nazaj ukinil trio
-sedaj pa ugotovim da imam 2 ppp povezave namesto treh

pustite mi da mi vse deluje tko kot je bilo ze napisano dalec nazaj v splosnih pogojih, pa ne bom tukaj pisal, ampak vi nonstop nekaj carate. ja si mislim da je sedaj pise 2 seji v splosnih pogojih, ampak vi ste splosne pogoje kar tko spremenil na slabse brez obvestila...tist k bo to nujno rabil pa bo ze doplacal za poslovni paket kajne ?
posodobitev omrezja? hja raje povejte da vam centrale ne folgajo, saj vsi veno da ste imeli pred kratkim obvestilo na siolu v smislu

kaj bo naslednje ?
saj nisem tko zahteven, jaz se sam ne strinjam da mi nekaj kar tko stran vzamete

BTW: UPAM DA MI NE BOSTE SPET ENEGA POSTA ZBRISALI Z IZGOVOROM "imate dva podobna posta".
tko je bilo ene 4-5 mesecev nazaj ko sem se cudil zakaj tko dolgo traja da mi preklopite iz 20/20 na 60/60 (ker v preteklosti je slo to hitreje), in potem ste mi kar en post zbrisali

pa ko smo ravno tu, se ena "bosa". ko sem oodjavil trio, ste mi dali datum kdaj bi boste oklopili tv. oklopili ste pa vsaj 5 dni prej kot je bil datum. moja izkusnje pri siolu so res taksne, ce je kaj drugega kot "osnovni internet" je skoraj vedno nekaj narobe. k se je to zgodil se nisem pritozeval, se ena v liniji neumnostu...sedaj pa se je spet nabralo.....kako sploh lahko kaj taksnega naredite ???????????? recete "preklop iz trio na internet bomo v sredo, pa odklopite 5 dni prej"
zakaj ste to naredili ? prav gotovo lahko to vidite da ste dejansko prej odklopili kot je bilo dogovorjene. verjetno ste mislili "eh ko ga j... saj se ne bo pritozeval...ce se pa bo se pa bo"

rock
10.09.2011, 13:23
Prebral oboje napisal tam nekaj. Tule pa vprašam zakaj se 3* direktno povezovat. Ne vidim smisla.
Trenutno imam na vsakem PC največ 120 GB disk. Ostalo je na serverju v mreži, ki jo pedena ista škatlica kot povezavo prek modema v svet.

080 Tehnična pomoč
15.09.2011, 08:44
Omejitev PPPoE povezav je posledica spremenjene varnostne politike podjetja. Že dolgo časa uporabnikom zagotavljamo komunikacijsko opremo, ki je možna vzpostavljati PPPoE povezavo in s tem zagotoviti povezavo več računalnikom v domačem omrežju.

V omrežju SiOL že nekaj časa velja, da se lahko ob uporabi dinamičnega IP-naslova na enem uporabniškem imenu vzpostavita dve seji, ob uporabi statičnega IP-naslova pa ena seja. V primeru, da želite na modem priklopiti več računalnikov, predlagamo, da modem nastavite kot usmerjevalnik (router), saj njegova povezava deluje kot ena seja, na internet pa so tako povezani vsi priključeni računalniki oziroma naprave.

Ko je modem nastavljen kot usmerjevalnik, se le ta povezuje do interneta avtomatično, zato ročna vzpostavitev povezave na računalniku ni več potrebna.


Lep pozdrav,
Matjaž