Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Not enough core


crystal
21.11.2011, 14:53
A kdo ve kaj je to problem da mi dela not Enough core? a je možno da elektrika preveč niha ali je modem preobremenjen?

http://www.shrani.si/f/Q/Mn/4sF1lg29/siol.png

080 Tehnična pomoč
21.11.2011, 15:48
Prosim vas, da mi sporočite vaše uporabniško ime s kratkim opisom težave preko zasebnega sporočila. Preveril bom kaj je z modemom.

Lp,
Črt

crystal
21.11.2011, 17:46
ja ubistvu se je že več ljudi na siolu ukvarjalo s tem pa niso vedeli kaj je narobe. modem skoz crkuje pa je bil že 3x zamenjan (nov) ker je prav crknil (full end).

vsake toliko se zgodi tudi da napiše not enough core.
user: antono85

janezpesec1
21.11.2011, 18:07
Jaz sem enkrat nekaj podobnega dozivel na Sinopeju, po izklopu iz elektrike in ponovnem vklopu je bilo ok.

crystal
21.11.2011, 19:48
Aha sam men se neda vsak dan tega resetirat...
bom vrjetno kar zamenjal firmo..

rock
21.11.2011, 22:12
Ko je telefonija na polno zabavala sem imel nekaj časa timer na napajanju. Izklop če se prav spomnim 3-krat dnevno, da sem imel mir pred domčimi.
60+ letnikom je precej težko razložit predvsem pa dopovedat, da telefon, ki je delal 20+ let brez prekinitev kar naenkrat ne dela...