Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Je Španija delovim novinarjem Španska vas ?


treznoglav
22.11.2011, 09:11
Slovenci o tem, česar ne vemo in nas ne zanima pravimo, da nam je to “španska vas”. A smo iz slovenskih medijev o Španiji vse do predvčerajšnim lahko precej izvedeli najraje, ko je Zapatero uvajal “napredne” ukrepe npr homoseksualne poroke, vsestransko zaostroval odnose z RKC ipd.
Včerajšnje Delo pa je v vogalu zadnje strani pod majhnim naslovom objavilo volilne izide v Španiji; obsolutna večina za ljudsko-krščansko stranko. Ob tem naj spomnim, kako drugače je ob še tako nepomembni levi zmagi. Npr v dvomilijonski nemški mestni zvezni deželi Hamburg. Vzhičen obraz komentatorja na TV, velik naslov na prvi strani Dela, z dodatnim komentarjem na šesti strani ipd. Velik del najvplivnejših slovenskih novinarjev že desetletja sistematsko vzdržuje medijsko enoumje in z lastnimi levičarskimi stališči posiljuje vse bralce in gledalce.
Končno spoznavamo kaj znajo in zmorejo slovenske stranke tako imenovane levice v navezi z velikimi in malimi tajkuni. Rezultat njihove prevlade je vsesplošna sistemska korupcija in paraliza sodstva, državo so spravili na rob brezna.
Zgledujmo se po Španiji in dajmo enkrat zadostno večino desno sredinskim strankam. Med drugim tudi zato, da bo manj medijskega nasilja levičarjev.