Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : receiver + subbufer


marklo
20.02.2012, 23:02
Doma imam receiver Marantz SR3001, ki ga imam povezanega na računalnik preko digitalnega kabla. Na sprejemnik imam priklopljena 2 trosistemska zvočnika.

http://shrani.si/t/12/kn/3CAqZpLt/ojacevalec.jpg (http://shrani.si/?12/kn/3CAqZpLt/ojacevalec.jpg)

Imam pa še en Geniusov 5.1 sistem in bi rad subbufer od tega 5.1 sistema priklopil na sprejemnik da bi deloval, ampak mi ga ne uspe. Enkrat dolgo nazaj je bil priklopljen, ampak nimam pojma več kako. Samo takrat sem imel receiver povezan z računalnikom preko činč kabla.

http://shrani.si/t/2I/aX/cHPZqLG/subboffer.jpg (http://shrani.si/?2I/aX/cHPZqLG/subboffer.jpg)

http://shrani.si/t/1X/Hy/3CSxOaAO/51-sistem.jpg (http://shrani.si/?1X/Hy/3CSxOaAO/51-sistem.jpg)

Prosim za pomoč.

mrki62
22.02.2012, 06:53
Slušalke na ušesa in to je to ,..... to je najboljša povezava.
Komu želiš nabijati :)

mglds
02.03.2012, 19:46
Slušalke na ušesa in to je to ,..... to je najboljša povezava.
Komu želiš nabijati :)Full si pomagal ! :d Drgač pa imaš dve stvari ,ki ne gresta skupaj ! Ti zvočniki ne rabijo resiverja,ker potrebujejo samo večkanalni vhod iz računalnika! Torej tisti šibki signal,ki bo potem ojačan prek ojačevalca,ki je v subu ! Resiver mora pa tudi dobit večkanalni zvok,ki ga potem on ojača ! Načeloma bi satelite lahko dal na resiver,vendar pa ne subvufer ! Ker v subvufer mora priti večkanalni signalni zvok in nato ojačevalec v subvuferju ojača zvok za ta subvufer! Torej temu subvuferju ne moraš ojačati zvoka preko resiverjevega ojačevalca! Seveda so pa še druge možnosti,ki so odvisne od resiverja,če ima naprimer cono 2 ! Torej bi dal signal iz compa,dvd-ja v resiver in bi potem resiver samo ločil zvok naprej brez da bi ga ojačal v tvoj subvufer ki pa ima lastni ojačevalec ! Drgač pa več zvočnikov ne pomeni bolj nabijanja ! Filme se gleda z večimi zvočniki !;)