Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Zaostajanje časa na Gigaset ročkah


Dravlje
12.03.2012, 10:52
Že nekaj časa opažam, da mi na ročkah Gigaset C610 zaostaja čas - prikaz ure. Kot bazno enoto uporabljam Gigaset 3070 ISDN. Uporabljam namreč Siol Telefonijo - Voip, digitalen dostop. Kot vmesnik za prikaz ISDN funkcij uporabljam Patton Smart DTA. Le-tega imam povezanega na Siol modem Sinope 568 +R2 iz Pattona pa teče povezava na Gigaset bazno enoto 3070. Vse ostale funkcije delujejo brez problema le čas mi zaostaja in ga moram vedno znova in znova popravljati. Prosim za nasvet kako odpraviti to napako. Gigaset ročke so nove, prej sem uporabljal Gigaset ročke Comfort 4000 pri katerih pa se je pojavljala ista napaka. Na servisu za Gigaset ročke so mi povedali da je napaka sistemska in nastaja nekje od Siol centrale do modema.

080 Tehnična pomoč
14.03.2012, 07:57
Prosim posredujte nam uporabniško ime in kratek opis težav na zasebno sporočilo, da preverimo kaj bi lahko povzročalo te težave.

lp Mitja

Dravlje
24.03.2012, 23:08
Z vpisom novih parametrov v Pattona preko Telekomovih tehnikov se je zadeva uredila. Hvala!

pal
25.03.2012, 08:19
ma meni se pa na A580IP skozi ko dam polnit slušako, ponastavi ura in datum.

080 Tehnična pomoč
26.03.2012, 03:51
ma meni se pa na A580IP skozi ko dam polnit slušako, ponastavi ura in datum.

Prosim posredujte nam uporabniško ime in kratek opis težav na zasebno sporočilo, da preverimo kaj bi lahko povzročalo te težave.


LP
Boštjan

Dravlje
04.05.2012, 07:06
Že nekaj časa opažam, da mi na ročkah Gigaset C610 zaostaja čas - prikaz ure. Kot bazno enoto uporabljam Gigaset 3070 ISDN. Uporabljam namreč Siol Telefonijo - Voip, digitalen dostop. Kot vmesnik za prikaz ISDN funkcij uporabljam Patton Smart DTA. Le-tega imam povezanega na Siol modem Sinope 568 +R2 iz Pattona pa teče povezava na Gigaset bazno enoto 3070. Vse ostale funkcije delujejo brez problema le čas mi zaostaja in ga moram vedno znova in znova popravljati. Prosim za nasvet kako odpraviti to napako. Gigaset ročke so nove, prej sem uporabljal Gigaset ročke Comfort 4000 pri katerih pa se je pojavljala ista napaka. Na servisu za Gigaset ročke so mi povedali da je napaka sistemska in nastaja nekje od Siol centrale do modema.

Zopet se mi je pred nekaj dnevi pojavilo zaostajanje časa na Gigaset ročkah, ki ga moram popravljati ročno. Prosim za odpravo napake.

pal
04.05.2012, 17:37
pri meni je zdej, zgleda da kar dobro odkar sem priklopil centralo še z utp kablom v modem.

080 Tehnična pomoč
07.05.2012, 11:26
Nazadnje smo to urejali z vnosom pravilnega NTPja v Pattona. Prosim posredujte nam ponovno vaše up. ime za ZS, da ponovno preverimo nastavitve.

lp Mitja