Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Modem


gasso
02.05.2012, 10:28
Na optiki, beli siol 'modem' utripajo vse lučke razen 'power'. Ker je pri sosedu udarila strela smatram,
da je modem potreben zamenjave? Je morda možno naredit karkoli drugega? Če bi šlo za zasebnega
uporabnika še nekako gre tako pa je na to linijo vezana firma ki bi danes zadevo nujno rabila - je
možno da prenesem taj svoj modem in ga priklopim? najbrž ne ker je zaklenjeno na mac?

lp gasper

080 Tehnična pomoč
02.05.2012, 11:30
Pozdravljeni,


prosil bi vas, da nam na ZS sporočite vaše uporabniško ime in kontaktno telefonsko številko.


LP,

Marcel

mnheia
02.05.2012, 11:31
Najbolje, da se obrneš na tehnično službo in naročiš drug modem. Povej jim še, da bi rad začasno stvar nadomestil z drugim in MAC naslov novega modema. Najverjetneje se bo dalo dogovoriti, da ti stvar začasno spravijo v pogon.