Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Negativni na čelu Pozitivne?!


treznoglav
23.05.2012, 08:50
V zadnjih dneh se vse bolj odkrivajo številna negativna in verjetno tudi kazniva dejanja Z Jankovića. Seveda velja, da šele pravnomočna sodba lahko potrdi, da je storil kazniva dejanja. Dotlej pa je imenovani formalno nedolžen. Pri tem velja spomniti na znano izjavo nekdanje generalne tožilke Cerarjeve, ki je glasila nekako tako: Vsaka velika svinjarija še ni kaznivo dejanje. Torej ne glede na izid sodnega postopka.... Po vsem tem je težko trditi da je imenovani pozitivec. Absurdno je, da taka oseba vodi stranko, ki se deklarira kot pozitivna.:nonono:

Leni
27.05.2012, 18:57
+ ni le plus, je lahko tudi križ. Stranka župana glavnega mesta si je simbolno tako v ime kot v svoje oznake kar preroško vnesla usodo združbe, s katero so in bojo le križi in težave, bi lahko ocenil kakšen numerolog. Pošteni staroselci trpijo pod njimi, a verjamem, da se bodo nazadnje le rešii iz balkanskega groba.

yamamoto
29.05.2012, 22:31
Seveda bo treba počakati na sodišče. In, dokler končajo vse postopke okoli trgovanja z orožjem, Patrijo, Orleško gmajno, terminalom Čehov, slovaško podjetje TTI, posli z Romuni, NT logistika.... in še veliko tega, bomo vsi ostareli. :d