Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Patton in prehitevanje časa +1 ura


Dravlje
16.12.2012, 10:26
Pred dnevi (četrtek 13.12.2012) sem prešel na ADSL 2 na VDSL2b tehnologijo. Za telefonijo uporabljam Gigaset 3070 ISDN centralo in Patton vmesnik. Do danes (16.12.2012) je bilo vse v redu, danes dopoldne pa sem opazil da mi Gigaset ročke prehitevajo za +1 uro. Imam Gigaset ročke 4000 Comfort in C610.

080 Tehnična pomoč
17.12.2012, 09:21
Pozdravljen,

prosim sporočite uporabniško ime na ZS.

lp Mitja

Dravlje
28.12.2012, 15:28
Evo zopet se mi je pojavilo, da mi čas na ročkah prehiteva za + 1 uro (kombinacija Inbox V50, Gigaset ISDN 3070 in Patton ISDN vmesnik). Prosim za popravek.

080 Tehnična pomoč
29.12.2012, 18:10
Pozdravljeni,

sprememba je bila narejena. Predlagam, da preverite če je čas ustrezen, če ni pa opravite še klic (npr. na 080 1000), čas bi se nato moral popraviti. Sporočite, če je težava še vedno prisotna.


Lp,
Marko

Dravlje
30.12.2012, 08:43
Pozdravljeni,

sprememba je bila narejena. Predlagam, da preverite če je čas ustrezen, če ni pa opravite še klic (npr. na 080 1000), čas bi se nato moral popraviti. Sporočite, če je težava še vedno prisotna.


Lp,
Marko

Ne vem kje se sicer to opazi (sprememba) ampak danes (30.12.2012) je na ročkah še zmeraj čas za +1 uro - ali moram tudi jaz kaj narediti pri sebi.

Dravlje
30.12.2012, 12:19
Ne vem kje se sicer to opazi (sprememba) ampak danes (30.12.2012) je na ročkah še zmeraj čas za +1 uro - ali moram tudi jaz kaj narediti pri sebi.

Opravil sem testni klic na 0801000 pa mi sedaj kaže čas na ročkah za -1 uro (namesto pravilno 13:00 mi kaže 12:00). Popravil sem tudi ročno uro na ročkah pa se mi ob klicu zmeraj sedaj postavi čas za 1 uro nazaj (- 1 ura).

080 Tehnična pomoč
30.12.2012, 13:56
Opravil sem testni klic na 0801000 pa mi sedaj kaže čas na ročkah za -1 uro (namesto pravilno 13:00 mi kaže 12:00). Popravil sem tudi ročno uro na ročkah pa se mi ob klicu zmeraj sedaj postavi čas za 1 uro nazaj (- 1 ura).

Pozdravljeni,
ravnokar smo na vmesniku izvedli nastavitev časa. Prosim če preverite stanje in nam sporočite na ZS.

Lep pozdrav,
Nina Nia

Dravlje
31.12.2012, 09:48
Pozdravljeni,
ravnokar smo na vmesniku izvedli nastavitev časa. Prosim če preverite stanje in nam sporočite na ZS.

Lep pozdrav,
Nina Nia

Sem poslal odgovor na zasebno.