Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol Box - starševski nadzor ali zaklepanje Hustler HD


SJTV1
29.12.2012, 00:34
V HD paketu je tudi Hustler HD. Na njem strševski nadzor ne prime (ne 16+ ne 18+ nastavitev), da bi pa pa ročno zaklenil v "zaklepanje programov" pa tudi ne gre, ker se ne pojavi na listi programov.

Ostali HD programi se pojavijo v seznamu za posamično zaklepanje, in pri ostalih, SD programi "za odrasle" starševski nadzor deluje normalno. Imam Siol Box.

Kako torej zakleniti Hustler HD?

080 Tehnična pomoč
29.12.2012, 14:42
V HD paketu je tudi Hustler HD. Na njem strševski nadzor ne prime (ne 16+ ne 18+ nastavitev), da bi pa pa ročno zaklenil v "zaklepanje programov" pa tudi ne gre, ker se ne pojavi na listi programov.

Ostali HD programi se pojavijo v seznamu za posamično zaklepanje, in pri ostalih, SD programi "za odrasle" starševski nadzor deluje normalno. Imam Siol Box.

Kako torej zakleniti Hustler HD?

Za zaklep Hustler HD programa dodatne nastavitve niso potrebne, program je namreč samodejno zaklenjen.

Ko program odklenete z vnosom starševskega gesla ta ostane odklenjen do izklopa SiOL BOX-a s pritiskom tipke za izklop na daljinskem upravljalniku.

Predlagam, da SiOL BOX ugasnete, ponovno prižgete in nato preverite ali je omenjeni program zaklenjen. V primeru nadaljnjih težava pa mi sporočite uporabniško ime, opis težave in kontaktno telefonsko številko na ZS.

Lep pozdrav,
Nina Nia

krepki
29.12.2012, 19:05
Box je potrebno ugasnit z držanjem tipke za izklop 5 sekund ali več da se izpiše da poteka izklop boxa

SJTV1
29.12.2012, 20:13
Za zaklep Hustler HD programa dodatne nastavitve niso potrebne, program je namreč samodejno zaklenjen.

Ko program odklenete z vnosom starševskega gesla ta ostane odklenjen do izklopa SiOL BOX-a s pritiskom tipke za izklop na daljinskem upravljalniku.

Predlagam, da SiOL BOX ugasnete, ponovno prižgete in nato preverite ali je omenjeni program zaklenjen. V primeru nadaljnjih težava pa mi sporočite uporabniško ime, opis težave in kontaktno telefonsko številko na ZS.

Lep pozdrav,
Nina Nia

Ne, ni zaklenjen po izklupu (ostali "za odrasle", kot sem napisal, so) - na Boxu S pa je. Če bi bil, ne bi tule spraševal. Razna resetiranja Boxa ipd sem tudi že naredil. Malo manj podcenjevalnega odnosa do uporabnikov, prosim.
Poslal ZS.

SJTV1
29.12.2012, 21:26
Urejeno. Pomagal je reset s Siolove strani. Zalaj ni pomagal reset (ali popoln odklop) lokalno, mi pa ni jasno. Razen če so naredili kaj več, kot le resetirali :veryevil: