Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Statistika linije ??


cveto
15.01.2013, 18:28
Zanima me zakaj na modemih ni mogoče več pogledati statistike linije,kot je to včasih bilo brez problema vidno v modemu.??

Kakšna skrivnost se skriva v tem ,če uporabnik ki ga zadeve zanimajo vidi kakšni so kaj margini,attn,.....,ker spreminjat itak ne moreš nič.
Marsikdaj bi to preprečilo tudi obilo slabe volje ko uporabnik doma resetira vse živo,dejansko pa je lahko okvara na liniji,in bi enostavno pogledal linijo in približno videl kako stvar stoji.

Res bi rad videl en konkreten in tehten odgovor zakaj je to izključeno iz user menuja.??

Pa morebiten odgovor,da je to politika Telekoma je zame brezvezen.

lp
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

080 Tehnična pomoč
17.01.2013, 12:23
Zanima me zakaj na modemih ni mogoče več pogledati statistike linije,kot je to včasih bilo brez problema vidno v modemu.??

Kakšna skrivnost se skriva v tem ,če uporabnik ki ga zadeve zanimajo vidi kakšni so kaj margini,attn,.....,ker spreminjat itak ne moreš nič.
Marsikdaj bi to preprečilo tudi obilo slabe volje ko uporabnik doma resetira vse živo,dejansko pa je lahko okvara na liniji,in bi enostavno pogledal linijo in približno videl kako stvar stoji.

Res bi rad videl en konkreten in tehten odgovor zakaj je to izključeno iz user menuja.??

Pa morebiten odgovor,da je to politika Telekoma je zame brezvezen.

lp
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Na nekaterih modemih se podatki še vedno vidijo. Na Gennetih pa lahko to vidimo le na tehnični pomoči. Točnega vzroka vam ne morem podati. Svetujem vam lahko le, da nam pišete ali pa nas pokličete, ko bi vedeli podatke.

lp, Črt

cveto
17.01.2013, 12:58
Na nekaterih modemih se podatki še vedno vidijo. Na Gennetih pa lahko to vidimo le na tehnični pomoči. Točnega vzroka vam ne morem podati. Svetujem vam lahko le, da nam pišete ali pa nas pokličete, ko bi vedeli podatke.

lp, Črt
Vem da ni težava v vas agentih,in posredujete podatke,a vsi vemo da imate že drugih težav dovolj,potem pa se še najdemo eni ki bi imeli statistiko linije ??
Tudi na enih verzijah sinopeja je bilo vidno,Siolovci imate servisna gesla preko katerega to normalno vidite ,se pravi da so ti podatki uporabnikom namensko skriti.

Jaz razumem da ne more imeti vsak uporabnik dostopa do določenih nastavitev,ker bi to pomenilo samo še več dela za tehnično pomoč.Kajti ogromno ljudi bi šarilo po modemih,ko bi pa vse obstalo pa naval na tehnično pomoč.

Statistika linije z aktualnimi parametri pa res ni neka vojna tajna,in bi enostavno lahko bilo vkjučeno v osnovne podatke v modemu.

lp