Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ali lahko žival deduje?


Arjuna
01.03.2013, 18:29
Nisem vedel, kam naj umestim moje vprašanje in sem se odločil kar za tale sklop. Zanima me sledeče: ali je lahko žival dedič? Mogoče se sliši smešno, ampak ena naša soseda, stara ženica, je nabavila malega kužija in, ker jo bo sigurno preživel, bi mu rada zapustila nekaj denarja, da bodo skrbeli zanj, ko bo odšla. Prepustila bi mu nujni delež, ostalo dobita sin in hči. Hoče pa, da bo dedni upravičenec ravno njen Rolfi. Kaj ji je storiti? Spraševala je že veterinarja ob cepljenju, sosedo, ki dela na občini, mene, župnika si pa ne upa.

silence
01.03.2013, 19:05
Samo župnik bi bil res pravi naslov, dej povej ji. Bo Rolfi dobu odpustke, pa molil bojo vsak dan zanga. Kwe če Rolfi lepšega in bolšega. :2thumbs:

Arjuna
01.03.2013, 20:52
Imam občutek, da se šališ. A še nisi slišala, da kaka stara coprnica kje v Ameriki zapusti celo premoženje svojim mačkam? Tam je to možno. Saj bi vprašala kakega odvetnika, a ti ta zaračuna že ko ti odzdravi: za "Zdravo!" 1 €, za "Dober dan!" pa 2 €. Tarifa je po številu besed, kot pri telegramu. (Šalim se! :d).

silence
01.03.2013, 21:13
Dragi soforumaš, žal ti morem razkriti kruto resnico: nismo u Ameriki. Vsekakor lohka najame kakega od naših hudo vplivnih odvetnikov, samo bo bogi Rolfi ostal brez vsega, Tko bi imel pa vsaj molitve in odpustke. :dontknow: