Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sodobno suženjstvo !


mglds
10.10.2013, 20:26
Koliko časa bomo še zdržali v tej naši bedni goljufivi državi ? Ker sindikati delajo samo,da si vlečejo hude plače, ne naredijo nič,razen lapajo v medijih ? Imamo trgovca,ki izkorišča delavce do maximuma in delajo za minimalno plačo 570 evrov ! Za ta denar morajo naresti krepko čez 200 ur,tudi nedelje in za povrhu jim brišejo še ure z razlago ,da niso bile efektivne ! (inventura,prenova trgovine itd.) Takrat delajo nepretrgoma tudi do 20 UR !!!! 4 ure spanja in spet cel dan od 5h do 24h(polnoč)! Seveda potem še niso nič vredni in jim grozijo z odpovedjo ! In v tej bedni eni največji trgovini v državi imamo še sindikat,ki je namenjen samo za delavce te trgovine,ko ga pa morajo obvezno plačevati. In stanje se samo še poslabšuje,ker so v globokem minusu in seveda krivi so delavci za 570 evrov! Tistih 40 miljonov,ki ga pa uprava meče stran in vlaga v projekte,ki ne uspejo pa nihče ni nič kriv !
So pa krivi tudi delavci takrat,ko slučajno s to majhno plačo kaj pozidajo,da jih potem šivilja še po glavi tolče!Skratka stroškov je iz meseca v mesec samo več ! Štrajka se pa samo takrat,ko levaki hočejo zamenjat vlado!In sedaj ko je vlada zamenjana so pa za tako stanje krivi spet drugi politični nasprotniki ! Državna podjetja se ne privatizirajo,javni sektor je prevelik in plače so previsoke glede na gospodarstvo,kulturniki so pa tako mafijsko povezani z levico,da si režejo debelo pogačo !Mi rabimo trojko, nujno !! Ker dan ,ko bo šel sedet Kučko,Golobec in Zokić ne bomo doživeli.:sleepy:

larisa
13.10.2013, 14:52
Kar pišeš je vse res, samo očitno malokoga briga. Mi postajamo tretji svet, tam pa ljudje nimajo pravic. Počasi bodo pripeljali Romune in druge sem, ti bodo delali za 300 evrov, naši delavci bodo predragi za 500. Ne vem, če se splača sekirat, ker je vse tako zavoženo, da ni videt upanja na koncu predora. Živet vsak dan sproti in kdor more in zmore, naj gre na boljše, v solidne tuje države, kot je Kanada.

mglds
13.10.2013, 17:23
Žal se tudi jaz strinjam s teboj.Ampak forumaše pa tut ne zanima preveč,ker smo tudi vsi preveč tiho. Znajo se pa nekateri tolk organizirat za zamenjajo vlado,ki nam dela tole kar imamo !