Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Dostop do modema


DMS
14.10.2013, 17:24
Pozdravljeni,

Doma imam optiko 20/20, povezano pa imam takole :
- od modema imam povezavo na router Linksys WRT54GL od tod pa naprej na PC
- na modemu imam forward-irane vse porte na router

Do routerja lahko dostopam preko 192.168.2.1., ker pa bi sedaj moral v modemu nekaj spremeniti sem povezal modem direkto z PC-jem a ne pridem niakakor noter (192.168.1.1) !!
Pojavi se mi okno za vnos upor.imena in gesla, a mi z nobeno kombinacijo ne gre noter.
Klical sem Teh.pomoč in mi je rekel da on pride noter z geslom user - user, a meni ne gre.

Prosim za pomoč.

Prilagam sliko okna za geslo.

080 Tehnična pomoč
14.10.2013, 17:50
Pozdravljeni,

Doma imam optiko 20/20, povezano pa imam takole :
- od modema imam povezavo na router Linksys WRT54GL od tod pa naprej na PC
- na modemu imam forward-irane vse porte na router

Do routerja lahko dostopam preko 192.168.2.1., ker pa bi sedaj moral v modemu nekaj spremeniti sem povezal modem direkto z PC-jem a ne pridem niakakor noter (192.168.1.1) !!
Pojavi se mi okno za vnos upor.imena in gesla, a mi z nobeno kombinacijo ne gre noter.
Klical sem Teh.pomoč in mi je rekel da on pride noter z geslom user - user, a meni ne gre.

Prosim za pomoč.

Prilagam sliko okna za geslo.

Na ZS mi sporedujte vaše uporabniško ime in ponovno bom preveril dostop do njega.

Lahko pa mi posredujtete tudi vašo željo po spremembi konfiguracije na modemu in spremembo bom uredil na daljavo.

LP
Sandi

krepki
14.10.2013, 17:50
Probaj modem izklopit iz elektrike za kakšno minuto,potem se poveži direkt na modem in ponovno poskusi vnest up.ime in geslo

DMS
14.10.2013, 19:46
Probaj modem izklopit iz elektrike za kakšno minuto,potem se poveži direkt na modem in ponovno poskusi vnest up.ime in geslo

To sem že naredil + resetiral modem, pa ne gre.

Vseeno hvala.

krepki
14.10.2013, 19:56
Za kateri modem pa gre.

DMS
14.10.2013, 20:00
Za kateri modem pa gre.

Prospero 632+

cveto
14.10.2013, 20:03
Pa si ti sploh siguren da imaš res modem direktno priključen na računalnik ??

Si siguren da nisi kaj spreminjal gesla na modemu ? Male ,velike črke...?

Nekako ni logično . Kateri brskalnik uporabljaš ? Kaj ti javi ko odtipkaš geslo ?

Poizkusi še z drugim brskalnikom.

lp

DMS
14.10.2013, 20:13
Pa si ti sploh siguren da imaš res modem direktno priključen na računalnik ??

Si siguren da nisi kaj spreminjal gesla na modemu ? Male ,velike črke...?

Nekako ni logično . Kateri brskalnik uporabljaš ? Kaj ti javi ko odtipkaš geslo ?

Poizkusi še z drugim brskalnikom.

lp

- Imam direktno priključen na računalnik saj nasprotno mi ne bi delal internet.
- Geslo je "user" in up.ime "user" saj mi je to preveril na teh.pomoči 080 1000 in on pride z tem geslom noter
- Uporabljam Crome, sem pa probal tudi z IE pa povsod enako

Po mojem je to sporočilo (slika) od sistema Win7, ampak ne vem kako to rešiti.
Prej ko sem imel zmes router sem prišel z istim postopkom noter v nastavitve. Sedaj pa ko sem priklopil direktno brez ruoterja, pa ne pridem v modem.

cveto
14.10.2013, 20:22
- Imam direktno priključen na računalnik saj nasprotno mi ne bi delal internet.
- Geslo je "user" in up.ime "user" saj mi je to preveril na teh.pomoči 080 1000 in on pride z tem geslom noter
- Uporabljam Crome, sem pa probal tudi z IE pa povsod enako

Po mojem je to sporočilo (slika) od sistema Win7, ampak ne vem kako to rešiti.
Prej ko sem imel zmes router sem prišel z istim postopkom noter v nastavitve. Sedaj pa ko sem priklopil direktno brez ruoterja, pa ne pridem v modem.

Res čudno ??? Tista vstopna stran za geslo mi deluje nekako čudno ?
A se je kaj z ip-ji pobrkalo ??

lp

krepki
14.10.2013, 20:33
Ta vstopna stran je od google crome brskalnika,poskusi pobrisat piškotke.