Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Komentiranje smučarskih skokov


Murcy
29.11.2013, 16:26
Mislim, da danes zadnjič gledam smučarske skoke, razen morda na katerem drugem programu.... to kar danes poslušam je posmrtni marš za smučarske skoke...kaj se greste, če niste dorasli:veryevil:

rock
29.11.2013, 16:59
komentatorja imata veliko kilometrine in tudi znanja
rabita pa nekaj časa, da se utečeta
čez čas misim da bosta solidna a za moje pojme nekoliko preveč govorita - v starih časih je bilo enako
je pa filanje vetrovnih pavz seveda svojevrsten problem

varianta z Jelkom Grosom pa je in verjetno še nekaj časa bo v SLO prostoru zmagovalna
ko pa je komentattor na SLO TV sam je zadeva precej drugačna
govori le tisto kar je potrebno in vedno le ključne zadeve, včasih začini z kakimi nekoliko postranskimi zadevmi

mglds
30.11.2013, 13:15
Ko sem gledal na you tub stare posnetke,sem si takoj rekel samo da telih dveh ni več ! Evo in sedaj sta prišla nazaj z svojim nakladanjem začinjenim z en kup enih fraz brez veze!!
Skratka katastrofa. Vprvi seriji nista imela podatkov o razvrstitvi,da nam povesta kdo se je uvrstil! Očitno stara desca ne vesta,da obstaja sedaj spletna stran fis ski jump live time ! In tam so podatki hitrejši kot na tv zaslonu,vse imata na dlani, Ne Tom še gleda v drugi seriji skok od snirija iz prve! Ja sej ni tako dobro skočil !! Ne ne pravi Oto to je iz prve.... aja pol pa ja.. ! Tom je odkril novega skakalva Tomaža Kavčiča ! Halo.... Naglič!!
Skratka Tom tudi brati ne zna iz ekrana pa še zobni aparat se mu premika ! Oto ima pa tolk enih različnih izrazov,da mi gre na bruhanje.Zamenjajte takoj,naj gresta v penzijo.lp