Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : fritzbox


oziris
03.03.2014, 16:31
Pozdravljeni,
Zanima me kako se fritzbox nastavi, da deluje kot modem torej, da router preverja uporabniško ime in geslo.

LP

080 Tehnična pomoč
03.03.2014, 22:48
Sporočite nam uporabniško ime na ZS, da nastavimo Fritzu modem v način delovanja kot modem in ne kot router.

lp Mitja

oziris
05.03.2014, 07:28
Pozdravljeni,
Hvala za odgovor, a se da mogoče tukaj razjasniti kako, a je mogoče dovolj samo da odstranim uporabniško ime in geslo, in se nato začne obnašati kot modem?

LP

080 Tehnična pomoč
05.03.2014, 18:47
Načeloma ja, samo sistem ima tudi zabeleženo nastaviotev in lahko pri periodičnem preverjanju nato na modem zopet nastavi PPPoE povezavo. Zato je pomembno, da nam to sporočite, da še v sistemu popravimo to nastavitev.

lp Mitja

oziris
05.03.2014, 19:12
Super, hvala za info.
Še to me zanima ali uporabljate chap ali pap avtentikacijo?
LP

080 Tehnična pomoč
05.03.2014, 22:08
CHAP.

lp Mitja

oziris
06.03.2014, 21:32
Super, hvala
lp

oziris
11.03.2014, 10:51
Pozdravljen,

A ima fritzbox kakšen firewall zadaj, ker problem je sledeč, ko povežem router na modem od iskratel deluje vse normalno, ko pa ga povežem na fritzbox se mi ne pobere več ko ga recimo sklopim iz elektrike (pri iskratelu se vse lepo samo pobere), kje bi bil to problem, sicer probal sem že 3 fritzbox-e in vsi enako naredijo.

LP

oziris
11.03.2014, 13:41
Dodatek:
Router je CISCO
LP

080 Tehnična pomoč
12.03.2014, 19:00
Pozdravljeni,

se torej po izklopu elektrike ne postavi več router ali sam modem? Se izklopita obe napravi hkrati ali le ena?
Če gre za router - se ne postavi v smislu, da ne vzpostavi PPPoE seje ali kje natančno je težava?

Lp,
Marko

oziris
18.03.2014, 11:49
smo uštimali.
Hvala vseeno.
lp