Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : TViN - le 3 kanali


TDtrax
08.04.2015, 10:36
Pozdravljeni.

Zanima me, zakaj ni več možen ogled preostalih kanalov iz programske sheme?
Smo naročniki TOP TRIO paketa.
Možen je ogled le programov RTVSLO1/2 in PlanetTV..

Lp, Tadej

080 Tehnična pomoč
08.04.2015, 16:08
Pozdravljeni,

danes so se, pri nekaterih uporabnikih, pojavile težave na storitvi TViN. Odgovorni za reševanje so obveščeni. Če želite prejeti obvestilo, ko bo delovanje zopet vzpostavljeno, mi na ZS sporočite uporabniško ime storitev SiOL in kontaktno GSM številko.


Lep pozdrav,
Marko

Basko
06.08.2015, 11:19
Pozdravljeni

Jaz sem tudi opazil,da mi delujejo samo zgoraj omenjeni trije programi. Tvina že nekaj časa nisem uporabljal zato ne morem reči kdaj se je zadeva pojavila.Trenutno pa delujejo samo omenjeni trije programi.Sem pa naročnik kabelske televizije(optika) in interneta.

l.p.
Sebastjan

080 Tehnična pomoč
11.08.2015, 16:15
Pozdravljeni.

Storitev TViN je na voljo le naročnikom SiOL TV, ne pa tudi naročnikom kabelske televizije.

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/tv-in-zabava/tvin/o-tvin > Opombe > Televizijski programi prek SiOL TViN so na voljo izključno naročnikom SiOL TV.


Lep pozdrav,
Marko

Vsemogočni
05.10.2015, 22:42
Imam Siolov Trio Mega paket, in zdaj ko je "možen" ogled ABA košarkarske lige, delajo samo povsod reklamo, da je možen ogled na Siol TV, nihče pa ne napiše na katerem kanalu.
TViN kanala pa v Kranju še nisem videl, pa baje naj bi se tam lahko gledalo ABA ligo. No možno je, da je zaradi dosedanje neuporabe nisem opazil, niti iskal, v glavnem, danes ko se je začela ABA liga, tega programa ni najti na nobenem kanalu od 1 do 999.
Za ta kanal sem izvedel na košarkarski spletni strani Uniona Olimpije, kjer piše to, kar mora.
Meni je jasno, če ni kanala ni možen ogled. Samo ne razumem pa, zakaj potem taka reklama da je možen ogled?

krepki
06.10.2015, 15:35
TviN ni kanal ampak spletna televizija,ki jo lahko gledaš na računalniku,tablici ali mobilnem telefonu.
https://www.tvin.si/
Seveda moraš bit prijavljen v moj telekom.
https://moj.telekom.si/sl/Profile/Login/Index?goto=%2Fsl%2FProfile%2FDashboard%2FIndex

Vsemogočni
06.10.2015, 17:55
A taku, hvala lepa za pojasnilo.
In kje najdem prenose ABA lige - košarka?
Verjetno moraš izbrati enega od ponujenih programov. Samo kateri je pravi?

Hvala za odgovor.

krepki
06.10.2015, 19:26
Pravkar preveril na siol tv imaš na programskem mestu 530 program Šport 360 kjer si laho ogledaš prenose ABA lige.
Mogoče je pri tebi na katerem drugem mestu,lahko pa pritisneš tipko menu in poiščeš Šport 360.

Vsemogočni
07.10.2015, 18:12
Hvala lepa, smo ravnokar našli in gledamo.
Ne ne, je kar v redu, na 500 je samo nogomet, na 530 pa tudi pri nas vsi športni programi z možnostjo ogleda posnetkov za nazaj.

Vsemogočni
07.10.2015, 18:59
Še nekaj me moti. Danes 07.10. na TV program šteka, da ni možno gledati tekme. če preklopim na katerikoli drugi program, delujejo vsi normalno. No ja, tretja četrtina kaže OK.

Sem pa vklopil TViN v računalniku, se prijavil, pa ne najdem nikjer možnosti, da bi si lahko ogledal tekmo ABA lige, kjer danes igra Olimpija.

krepki
07.10.2015, 20:25
Na tvinu še ni dodan bo verjetno kmalu.
http://www.racunalniske-novice.com/novice/sporocila-za-javnost/prenosi-regionalne-kosarkarske-aba-lige-odslej-ekskluzivno-na-siol-tv.html

gorchi
05.04.2016, 21:02
Pozdravljeni,
kak teden ali dva je tega, ko imam težave s TViN. Namreč rad bi pogledal eno ali dve oddaji za nazaj pa ne gre, češ da nimam ustreznega paketa. Res je, da imam SiOL Trio paket brez MegaHD in ko hočem gledati POP TV ali Kanal A, mi hoče vsiliti HD verzijo, ta pa je seveda le v Mega HD (čemu?) paketu. Še bolj neumno je, da na TVju imam oni 100 in nekaj kanalov, na TVin pa le 3... Kaj se dogaja?

Lp,
Goran

tomy11
05.04.2016, 22:09
Tvin že en čas nagaja in ne deluje kot bi moral, se prijaviš pa ti ne dela noben program napiše da nimaš ustreznega paketa in podobno, čeprav imam mega HD. Zapreš brskalnik in probaš ponovno z prijavo, ponavadi pomaga včasih se je pa potrebno večkrat not prijaviti da začne normalno delovati.
Kar se tiče pop in kanal A sta sedaj v vseh programskih paketih v HD

080 Tehnična pomoč
05.06.2016, 19:36
Pozdravljeni,
kak teden ali dva je tega, ko imam težave s TViN. Namreč rad bi pogledal eno ali dve oddaji za nazaj pa ne gre, češ da nimam ustreznega paketa. Res je, da imam SiOL Trio paket brez MegaHD in ko hočem gledati POP TV ali Kanal A, mi hoče vsiliti HD verzijo, ta pa je seveda le v Mega HD (čemu?) paketu. Še bolj neumno je, da na TVju imam oni 100 in nekaj kanalov, na TVin pa le 3... Kaj se dogaja?

Lp,
Goran

Pozdravljeni,

prosim, da na ZS sporočite svoj e-naslov, s katerim se prijavljate v TViN. Pripišite tudi platformo, na kateri spremljate TViN (pametne naprave ali računalnik).


Lep pozdrav,
Marko

080 Tehnična pomoč
05.06.2016, 19:42
Tvin že en čas nagaja in ne deluje kot bi moral, se prijaviš pa ti ne dela noben program napiše da nimaš ustreznega paketa in podobno, čeprav imam mega HD. Zapreš brskalnik in probaš ponovno z prijavo, ponavadi pomaga včasih se je pa potrebno večkrat not prijaviti da začne normalno delovati.
Kar se tiče pop in kanal A sta sedaj v vseh programskih paketih v HD

Predlagam, da v brskalniku počistite predpomnilnik in piškotke oziroma delovanje preverite še v drugem brskalniku. Če se bo to, kljub temu, pogosto dogajalo, prosim, da nas o tem obvestite prek ZS ali e-naslova tehnicna.pomoc@telekom.si. Do takšnih težav ne bi smelo prihajati (če seveda zaledni sistemi delujejo pravilno).


Lep pozdrav,
Marko

tomy11
06.06.2016, 12:54
Predlagam, da v brskalniku počistite predpomnilnik in piškotke oziroma delovanje preverite še v drugem brskalniku. Če se bo to, kljub temu, pogosto dogajalo, prosim, da nas o tem obvestite prek ZS ali e-naslova tehnicna.pomoc@telekom.si. Do takšnih težav ne bi smelo prihajati (če seveda zaledni sistemi delujejo pravilno).


Lep pozdrav,
Marko

Ničesar omenjenega ni pomagalo, ne brisanje, ne drug brskalnik, tudi na drugih računalnikih sem sprobal isto, pa tudi tri različne račune pa na vseh je bilo isto.
Samo sedaj že kar en čas deluje tako kot mora, tako da je bila napaka nekje drugje ne v brskalnikih ali računalnikih...

080 Tehnična pomoč
06.06.2016, 20:39
Se opravičujem, sem spregledal, da sem odgovarjal na 2 meseca star post :o


Lep pozdrav,
Marko