Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Hitrost uploada


Aljaz123
15.09.2015, 19:45
Zanima me kaj se daogaja z uploadom? recimo da je download OK... Da tudi 0.5Mb uploada nimamo je pa že žalostno ...
http://www.speedtest.net/result/4665982809.png

So bili mojstri včeraj tu, pravijo da smo predaleč od centrale in pa da so kabli čisto zanič?! Torej glede na to da veste da so kabli zanič se misli stanje v Brezovici pri Borovnici v naslednjih 10 letih kaj spremenit ali naj se pač sprijaznimo z dejstvom, da pač boljšega interneta ne bomo dobili?

rock
15.09.2015, 19:53
LTE vkolikor te pokriva - seveda pa ima svojo ceno in ni za video zaradi količinskih omejitev.

Povej politikom kaj bi moral biti nacionalni interes!

Aljaz123
15.09.2015, 20:27
pod telekomovim omrežjem nam lovi EDGE, pa še to čisto neuporabno ... in še ponavadi je na LTE veliko več pinga ...

rock
16.09.2015, 11:07
Si probal z ojačevalcem in zunanjo anteno?

Ping na LTE je nižji kot sem ga imel na ADSL2. Za VDSL2b sem pozabil. Verjetno pa sem kdaj v forum napisal. LTE mi sedajle androidnik verzije 5.0 pravi 23 ms pinga. Prek LTE modema je bilo ponavadi nekaj bolje. Sedaj slednjega ne rabim več. ADSL se je gibal okrog 35-40 kolikor se spomnim.

Ko sem se pred nekaj leti preselil iz 3g na LTE je lag do remote računalnika skoraj izginil v primerjavi z 3G. LTE android - LTE oddaljen PC. No vsaj občutek sem imel tak.
Sedaj je oni PC na optiki, doma je optika ali androidnik v roki na Telekomovem LTE. In se dejansko dela kot da je PC fizično prisoten. Uporabljam pa Splashtop - zaradi androida, ki v bistvu prenaša sliko iz oddaljenega PC.

Veron
17.09.2015, 22:20
vdsl2b ima nekje 8-10ms pinga do Telekoma

Aljaz123
21.09.2015, 22:00
Sepravi bo ostalo neuporabno še naprej? Telekom nima nobenih informacij?

080 Tehnična pomoč
21.09.2015, 22:21
Sepravi bo ostalo neuporabno še naprej? Telekom nima nobenih informacij?

Sporoci mi svoje uporabnisko ime na ZS, prosim.

Lp, Črt

080 Tehnična pomoč
21.09.2015, 22:23
Pozdravljeni.

Prosim, da na ZS sporočite svoje uporabniško ime storitev SiOL.


Lep pozdrav,
Marko

Veron
22.09.2015, 10:22
Pozabi, da se bo karkoli uredilo. Težil sem kar nekaj časa in nisem prišel dlje od "parica ne dovoli več, pač malo močnejša slabitev na spojih, kjer je bil kabel poškodovan. Popravljali pa ne bodo, ker je za GVO to vse ok"

Sawyer
22.09.2015, 11:11
pa kaj ta vredu meri? https://www.akostest.net/

6.6MBit uploada od 40MBit?

cveto
22.09.2015, 20:08
pa kaj ta vredu meri? https://www.akostest.net/

6.6MBit uploada od 40MBit?

Pri meni na vdsl2 skoraj identični rezultati kot preko speedtest-a.

lp

Veron
22.09.2015, 20:34
meni akostest kaže pravilno (Telekom strežnik).

g33k
22.09.2015, 22:25
Škoda ker Arnesov speedtest ne deluje več, je bil med najbolj točnimi.

Aljaz123
22.09.2015, 22:31
sej ne potrebuješ speedtesta da ugotoviš da je internet useless

Sawyer
26.09.2015, 05:49
Ma nevem ta akos test je en k....
V sluzbi mam 1giga/100 pa akos test niti blizu ne pride. Edini ki sfolga zmerit to je telekom server na speedtest.net

Tak da ce se ze grejo neko kampanijo izmerite ce dobite res tolko, nej postavijo tudi sposobni server.