Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Blokiranje številke


rambo013
26.03.2016, 16:13
Lep pozdrav
Posedujem modem Fritz, kateri ima priročno zadevo za blokiranje številk. Sam sem jih tudi že par dodal, ker pa se občasno pojavi še kakšna me zanima, ali lahko nastaviš blokiranje številke na način recimo 123* in bo tole blokiralo vsa katere se začnejo s prvimi tremi identičnimi številkami.
Mogoče malce nejasen, ampak point mislim da je razviden.

080 Tehnična pomoč
26.03.2016, 17:00
Lep pozdrav
Posedujem modem Fritz, kateri ima priročno zadevo za blokiranje številk. Sam sem jih tudi že par dodal, ker pa se občasno pojavi še kakšna me zanima, ali lahko nastaviš blokiranje številke na način recimo 123* in bo tole blokiralo vsa katere se začnejo s prvimi tremi identičnimi številkami.
Mogoče malce nejasen, ampak point mislim da je razviden.

Pozdravljeni,

blokado skupine številk se na modemu da nastaviti. Prilagam navodila, kako to lahko nastavite, http://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7390/knowledge-base/publication/show/142_Setting-up-call-blocks-for-incoming-and-outgoing-calls-e-g-premium-rate-numbers/.

V primeru da vam omenjeno ne bo pomagalo oziroma blokada ne deluje, vam svetujem, da nas pokličete na 080 1000, kjer bomo skupaj nastavili omenjeno in preverili delovanje.

LP
Matej

rambo013
26.03.2016, 18:09
No nekaj takega sem imel v mislih, ja.
Nastavil sem blokiranje klicev iz tujine, pač 00*, če ne bo pomagalo bom odstranil "zvezdico" in pustil samo 00. Ob naslednjem takem klicu pa vas pokličem, ker nekako me klici iz trujine ne zanimajo.
Hvala za pomoč

rambo013
05.05.2016, 22:01
Sicer neumesno vprašanje, ampak na innboxu to verjetno ni mogoče (vsaj opazil nisem). Pa me zanima (če je mogoče), ali se nekoč v kakšni nadgradnji predvideva kaj takšnega? Ali bi se moral za kaj takega obrnit direktno na proizvajalca?
Hvala za morebiten odgovor.

080 Tehnična pomoč
06.05.2016, 14:32
Sicer neumesno vprašanje, ampak na innboxu to verjetno ni mogoče (vsaj opazil nisem). Pa me zanima (če je mogoče), ali se nekoč v kakšni nadgradnji predvideva kaj takšnega? Ali bi se moral za kaj takega obrnit direktno na proizvajalca?
Hvala za morebiten odgovor.

Pozdravljeni,

kot ste sami predvidevali, na Innboxu to ni možno. Vaš predlog (za dodajanje te možnosti v bodoči programski opremi) sem posredoval pristojnim tehnikom.


Lep pozdrav,
Borut

rambo013
01.07.2018, 08:47
malce obujam temo...

Zanima me, ob nastavljeni zapori klicev (mednarodno ter 090), to verjetno velja samo da sam ne morem klicat, še vedno pa me lahko "gnjavijo" nezaželjeni klici iz tujine?

In podvprašanje, a na innboxu se je že kaj dogajalo v smeri nastavitve blokade klicev (če zgornja možnost ne deluje), ker me nikakršni klici "mikrosofta" pa o nekih dedovanji ne zanimajo.

Hvala za odgovor

080 Tehnična pomoč
05.07.2018, 21:52
malce obujam temo...

Zanima me, ob nastavljeni zapori klicev (mednarodno ter 090), to verjetno velja samo da sam ne morem klicat, še vedno pa me lahko "gnjavijo" nezaželjeni klici iz tujine?

In podvprašanje, a na innboxu se je že kaj dogajalo v smeri nastavitve blokade klicev (če zgornja možnost ne deluje), ker me nikakršni klici "mikrosofta" pa o nekih dedovanji ne zanimajo.

Hvala za odgovor

Zapora klicev je za odhodne klice. V zasebnem sporočilu mi, prosim, posredujte vašo telefonsko številko, da preverimo možnost blokade dohodnih klicev.

LP, Uroš