Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pop TV in Kanal A - Ni več na Anteni DVB-T


Bostyan87
01.12.2016, 19:51
Že kot naslov pove, da ta dva programa ne bosta več na voljo preko DVB-T po 16.1.2017 je kot, da bi bil prvi april :rolling:

Kakorkoli že jaz poznam vsaj 50 ljudi, ki imajo internet preko telefona in od tega vsaj 20, ki sploh nimajo telefonskega priključka.

V Sloveniji smo lih skoraj prišli na digitalni signal in dva popularna programa pa bosta ukinila predvajanje na digitalnem signalu.

Hja kaj takega se lahko zgodi samo v Sloveniji :rolling: :rolling: :rolling:


Kaj boste pa ostali naredili gledali pač ostale programe in na POP TV in Kanal A pozabili ali boste kupili satelitski sprejemnik v letu 2017 ter zadnja možnost TV preko interneta :d Mi smo satelitski sprejemnik odklopili že nekaj let nazaj.

rock
01.12.2016, 22:44
Edini motiv firmi je nabrati več €.
Da se privat ponudba umakne iz nekega načina distribucije je povsem normalno. Problm bo, če bo ta privat firma zahtevala plačilo za nekaj samo zato, ker sem naročnik neke storitve in jo bom fasal bolj ali manj zakamuflirano podražitev le zato, ker se je neka privat firma tako dogovorila z ISP in mi ne bodo omogočili zadevo odjaviti in ostat na stari naročnini.

Ta zgodba je povsem drugačna kot ona z nacionalko.

Kako bi reagiral, če nebi imeli IPTV ali kablske pojma nimam. Najverjetneje bi že leta uporablajl satelitsko in si o Prp Plus kanalih mislil enako kot si misim. Zakaj bi satelitski sprejem kdajkoli ukinil, če bi imel le prizemni sprejem brez kablov?
Gledat sem jih nehal še pred IPTV. Ko je v vas prišla sicer slaba kablska s cca 40 kanali. A uporabnejše vsebine so vseeno bile.

Program je kar nekaj. Informativni del? Kdo pa meče stran toliko časa za TV in 2 uri gleda nek politični marketing. Ga preberem v 10 min a nikakor ne na 24.ur .

Reklam pa, da ne veš ali vrtijo nek program med reklamami ali je morda še vedno obratno.

Morda sem pa jaz čuden in bo to super špilalo. Takoj cene za 5€ gor na vse TV priključke kot se je govorilo in vsi razen jaz boste srečni.

Bostyan87
02.12.2016, 14:57
Jaz sploh ne gledam slovenskih kanalov izjema je GOLD pa še tega redko redko kdaj (1x na 2-3 mesece ostalih slovenskih kanalov uf več kot 3 leta :D

Prvo itak so same reklame in te so dolge in dolge, da na koncu je gledanje filma brezveze, ker so reklame vsakih nekaj minut in to ene in eneka :) Filmi spet vsako leto so enaki sedaj bo kmalu Sam Doma kot je bil vsako leto :D Na ostalih BOX-ih vedno gledajo Ogled Nazaj, da reklame previjejo :)

Mi imamo doma 3x SiOL BOX, ampak v prvem nadstropju pa DVB-T ker se gleda samo 6 slovenskih kanalov (SLO 1, 2, 3 ; POP TV ; Kanal A ; TV 3) Edina opcija je brezžična povezava, ampak spet imeti dva daljinca oz. tisti nov je za e k**** sedaj imamo spodaj daljinec z številčnico in 5 tipk, ki je za starejše TOP :) Nakup brezžične povezave pa ni lih malo za gledanje kaj tistih 5 kanalov ja seveda.

Spodaj pač se POP TV in Kanal A ne bo gledalo saj je SLO 1, 2, 3 in TV 3 itd. več kot dovolj :)

Ne bo lih super, ker sedaj so Mobiteli in veliko ljudi sploh nima telefonskega priključka in za IPTV je pa ta obvezen. Tisti, ki imajo IPTV za njih je OK. Ostali, ki pa nimalo nekateri bojo kupili opremo drugi ne bodo več gledali omenjena programa.

rock
02.12.2016, 15:44
Omogoči ti svojim penzionistom v familiji časovni zamik. POP/A in reklame se bodo vrtele le kadar bo TV podlaga za spanje.

Bostyan87
02.12.2016, 16:11
V prvem nadstropju se gleda TV bolj malo :) Zato pa je DVB-T več kot zadosti....