Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Miki "The godfather of strip" Muster...


d_streets
10.11.2005, 21:53
... se je z Delom dogovoril za ponatis in izdajo določenih stripov iz njegove fabulozne kolekcije kot četrtkovo prilogo.
Začeli bi naj 17.11. Izšlo bi naj 16 stripov in 4 slikanice.
17.11. bo tudi podpisoval svoja dela v striparnici v Ljubljani.

Jaz sem srečen :)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned

Štrudl
10.11.2005, 22:01
zakon :):clapping:

________________________
http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f038.gif

iri
11.11.2005, 06:06
Smo že ugotovili pri temi od nazadnje kupljenih knjig, ampak Miki si zasluži svojo. :approve:

Nisem dobro prebrala reklam in sem videla samo, da govorijo o četrtku, tko da je mogla uboga prodajalka včeraj preiskati celo štacuno zaradi mene. :blush: Kaj morem, sem neučakana. :shy:


Pa še link: http://e.delo.si/input.generic_mikimuster_2_display.phphttp://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

solsikke
11.11.2005, 06:46
D, super hvala! Sem že mislila včeraj, da sem zamudila prvega, ko sem zagledla plakate.

Delo bo spet povečalo prodajo, ampak tokrat pa čist upravičeno. :2thumbs::D100% woman and the maraschino cherry on top of everything else.
Good girls get fat, bad girls get eaten http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e020.gif

3nity
11.11.2005, 06:56
mi smo naročeni, mi smo naročeni :clapping::clapping::clapping::clapping:

http://freeweb.siol.net/kompar78/Avatar/Crta.gifhttp://freeweb.siol.net/kompar78/Avatar/Crta.gif
Where do we go nobody knows
I've gotta say I'm on my way, down
God give me style and give me grace
God put a smile upon my face

iri
11.11.2005, 07:14
Koliko pa stane, če naročiš cel paket?

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

Smaug
11.11.2005, 11:11
Koncno bo Smaug lahko podozivel se vase otrostvo :D

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)

Smaug
11.11.2005, 11:12
quote:Originalna objava iri

Koliko pa stane, če naročiš cel paket?

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.


Popusta do sedaj niso dajali, se pravi najverjetneje slabega soma po komadu (980).

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)

mrjerry
11.11.2005, 14:37
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::t ongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::ton gue:

Bedaki imajo vedno prav, ker so v večini. Žarko Petan.

castor
11.11.2005, 18:27
:approve::approve::approve::approve::approve::appr ove::approve::approve::approve::approve:

Luka2k
15.11.2005, 15:31
Zakon!
Mam še vse stripe spravljene, ki jih je izdal v osemdesetih...
+ 2 best of

bom mu nesu podpisat...:approve:

Oh My God! It's Full Of Stars...

mrjerry
16.11.2005, 15:30
se 16 ur... :tongue::clown:

Bedaki imajo vedno prav, ker so v večini. Žarko Petan.

Štrudl
16.11.2005, 17:45
še 14 ur :clapping::clapping:

________________________
http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f038.gif

solsikke
16.11.2005, 18:15
O gospodu, ki je popestril našo mladost & vse najboljše!

"Vse je nič, če ne znaš videti svetlih stvari", pravi. :approve:

Prispevek je iz Večera:


Jutri prične Večer ob časopisu ponujati jubilejno izdajo Mustrovih legendarnih stripov
Živ si, dokler se smejiš
"Leto in pol sem retuširal, dorisoval, prilepljal, nekaj zgodb je bilo treba povsem na novo zrisati" - 22. novembra bo Miki Muster dopolnil 80 let, otročji pa je še vedno.

Za trideset let vode je steklo, kar je Državna založba Slovenije v Mali splošni enciklopediji zapisala: "STRIP (ang. trak) risbe s kratkim besedilom; način skrajnje popreproščenega fabuliranja, ki se ga še posebej uspešno vsiljuje otrokom in mladini; sorazmerno dobri so npr. stripi W. Disneya; sicer so večinoma brez vrednosti in močno kvarni." Do takrat so izšli že vsi "kvarni" Zvitorepci Mikija Mustra, slovenski pionir stripa pa je bil v Nemčiji, kjer je ostal vse do 1990. leta. Med drugim je za slovitega francoskega karikaturista Guilerma Mordillia podpisal ekskluzivno pogodbo za animiranje njegovih likov. Danes velja strip za avtonomno področje umetniškega ustvarjanja, Mikija Mustra imenujemo "živa legenda otroškega stripa" in pogosto ga vabijo na šole, da podeli bralne značke. Treba je le dovolj dolgo sedeti na bregu reke, pa bo voda prinesla trupla tvojih sovražnikov, pravi vzhodnjaška modrost.

Z jutrišnjim dnem prične Večer, tako kot tudi Delo in Primorske novice, ob časopisu ponujati jubilejno izdajo Mustrovih legendarnih stripov z dogodivščinami Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika: 16 stripov in štiri slikanice. Natančno čez šest dni, 22. novembra, bo Miki Muster dopolnil 80 let.

Že ob njegovi sedemdesetletnici sva v intervjuju "obdelala" vse: Disneyjevo Sneguljčico, ki ga je "zapečatila" pri trinajstih - od takrat je vedel, kaj hoče postati. Govorila o stripih, zaradi katerih so mu obrnili hrbet tudi mnogi kolegi na likovni akademiji, kjer je študiral kiparstvo. O škandalu, zaradi katerega so se mu še dolgo tresle hlače: ko je poslal Zvitorepca na Luno, je Ruse upodobil kot medvede. Ruska ambasada v Beogradu je protestirala, Mikiju pa je bilo namignjeno, da se bo izvlekel le, če bo Američane še bolj osmešil. In jih je narisal kot gorile, potem pa mu ni bilo več do tega, da bi "risal" politiko. O obdobju, ko je bil Zvitorepec prepovedan. O prvih naših televizijskih risanih filmih, ki jih je ustvaril: cikcakovih zajčkih, ob katerih smo hodili spat, o "ne bo vam uspelo, to je Jelovica", o bombonih visoki C... Pa o brezupu, ker pri nas ni bilo mogoče niti sanjati o animiranih serijskih filmih. V Nemčiji so ga pograbili z obema rokama in ga držali vse do leta 1990. O letih in letih delavnikov, ki so trajali 16 ur, in ko so od njega zbežali vsi, ker niso mogli zdržati Mustrovega tempa...

"Lumpi živimo dlje"

A ker se človek vse življenje uči, česa se je Miki Muster naučil v zadnjih desetih letih? "Ne morem si pomagati, a tudi v zadnjih desetih letih nisem postal nič manj otročji, zato sem enako srečen kot pri sedemdesetih. Dokler se lahko smejiš tujim neumnostim, predvsem pa svojim, si še zmeraj živ. Spominjam se nekaterih sošolcev z gimnazije, ki so bili že takrat mentalni starčki in takšni so tudi ostali. Kar nas je bilo lumpov, ki smo radi kaj ušpičili, smo še vsi na svetu in vsi še hudo živahni. Vse je nič, če ne znaš videti svetlih strani. Pogovarjamo se o tem, kako smo bili lačni kot otroci, kako nas je zeblo in se smejimo ob teh spominih. Ker, verjemite ali ne, lepše je bilo na svetu, saj smo lahko vsaj upali, da bo kdaj boljše. Ko sem bil mlad, sem prekolesaril vso Slovenijo - če sem bil žejen, sem stopil do potoka in se napil. Danes v ta isti potok ne bi niti noge pomočil. Kaj pa imajo danes mladi? Zastrupljene vode, "strupeno" sonce, zasvinjan zrak, neužitno hrano in malo možnosti, da bodo lahko delali to, kar jih veseli. In še nečesa pomembnega sem se naučil v zadnjem desetletju: Da se splača malo manj delati in biti več doma, ker žena in sin žal nista imela kaj dosti od mene."

Zdaj, pravi, svojo Jano malce razvaja. Celo na dopust gresta. Večjega dela ne vzame več. Riše "samo" še šest do osem ur. A najbrž bi težko rekli, da jubilejna izdaja legendarnih stripov ni velik projekt. "Leto in pol sem retuširal, dorisoval, prilepljal, nekaj zgodb je bilo treba povsem na novo zrisati... Tudi ves november bom še zaseden za predstavitve. Moram reči, da me je kar zabavalo, ko sem pripravljal gradivo, do solz sem se včasih nasmejal. Kako sem napovedoval prihodnost in kako zvito sem znal še malo zbosti. Ne žaljivo, ampak tako, da se človek smeji in ne ve, da se smeji sebi. Ker misli, da tisto zadeva soseda..."

Težko je reči, koga bo serija Mikijevih stripov bolj razveselila, današnje ali 60-letne otroke. Ko je pred leti v neštetih krajih Slovenije imel svojo razstavo, so bili slednji ponavadi v večini. "Ti, ali nisi rekel, da je to razstava za otroke?" mu je večkrat rekla žena. Nekaj razočaranj, ko se je vrnil domov. S takratno Delavsko enotnostjo je podpisal pogodbo za serijo ponatisov, mesečnikov. Ko so zavohali denar, jim je delal vse prepočasi. Najeli so prerisovalce, ga podpisovali pod odurne naslovnice, ki sploh niso bile njegovo delo... V devetdesetih se je zgodba ponovila z novopečenimi "podjetniki"... Od takrat ni več šel na led.

Kako plavajo drugi "starčki"

"Vprašajo me, ali sem zadovoljen s svojim življenjem. Sem. A bil sem star že 40 let, ko je stekel moj prvi animirani film. Dvajset let sem izgubil, ker je bilo pri nas, kot je bilo. Popolno nerazumevanje za ta žanr. Koliko bi lahko še naredil, koliko izgubljenega časa!" A niti sam ne ve, kako velik je njegov opus. Mnogih ilustracij se še spomni ne več, in ko včasih svoji Jani reče, "glej, ta pa riše kot jaz", mu ta pove svoje. "Butelj, a ne vidiš, da si spodaj podpisan!"

Tudi medicinski fenomen, garač, ki je pozabljal na spanje in hrano. Ki včasih celih 12 ur ni niti vstal od mize. Nekoč so mu napovedovali, da bo zaradi tempa dela končal na psihiatriji. Hitrost, s katero je delal filme, je bila popolnoma neverjetna tudi za nemške standarde. Če ne bo psihiatrični primer, bo pa slep. "Nobena zlovešča napoved se ni uresničila, malo, a ne preveč nor sem tako od zmeraj in tudi drobnega tiska ni, ki ga ne bi mogel brati. Brez očal, jasno."

Zadnja leta je odkril še eno svojo strast. "Po dooolgih letih sem bil na morju. In ker sem bil kot mladenič tekmovalec v plavanju, sem poskusil, kako mi kaj kaže. Nekaj kilometrov sem preplaval brez vsakega truda. In si rekel: "Zanimivo, po vsem tem sedenju". Potem sem odšel na Plavalno zvezo in prosil, da mi dajo tabele rezultatov, pa da vidim, kako na prvenstvih veteranov plavajo drugi "starčki". Kupil sem si štoparico in ugotovil, da brez težav pridem med prve tri na evropskem prvenstvu."

Prišel, odplaval, zmagal. Kaj pa lestvica svetovnih prvakov veteranov? Od 800 m naprej nima konkurence, maraton na 5000 m pa je tako ali tako rezerviran zanj. "Kaj pa je 5000 m, to še za peš ni veliko! Zdaj so ga skrajšali na 3000 m in mi zlato ne more pobegniti. Če se samo spomnim, kakšno tremo sem imel na prvem svetovnem - ob meni so stali nekdanji svetovni prvaki, olimpioniki. Poznal sem imena. in če ne bi bil takšen zajec, bi že prvič imel zlato, pa sem dobil samo bron. Potem pa sem videl, da se ni česa bati." Svetovno prvenstvo veteranov 2006, ki bo v Ameriki, bo izpustil. Je predaleč, pravi. Leto kasneje bo v Kranju - tega se res veseli.

Ob 90. rojstnem dnevu pa bova spet kakšno rekla. O tem, kako je med osemdesetim in devetdesetim, pravi. Naj torej pazim na svoje zdravje.

Glorija Marinovič100% woman and the maraschino cherry on top of everything else.
Good girls get fat, bad girls get eaten http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e020.gif

Robert
16.11.2005, 20:25
quote:Originalna objava d_streets

... se je z Delom dogovoril za ponatis in izdajo določenih stripov iz njegove fabulozne kolekcije kot četrtkovo prilogo.
Začeli bi naj 17.11. Izšlo bi naj 16 stripov in 4 slikanice.
17.11. bo tudi podpisoval svoja dela v striparnici v Ljubljani.
Jaz sem srečen :)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned

Ob 17.uri, stirarnica pa se nahaja v Murglah (striparnica BUCH).

______________________
http://robertscorner.blogspot.com/
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem...

paradox
17.11.2005, 06:07
quote:Originalna objava solsikke


Prispevek je iz Večera:
...

...svaka mu cast:cool:

Štrudl
17.11.2005, 10:28
evo, Trubadurji so že na mizi :veryevil:

________________________
http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f038.gif

iri
17.11.2005, 11:20
Jst jih bom pa dobila čez tri urce :approve: (v roke pa šele proti polnoči :disapp:)

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

lady_lucifer
17.11.2005, 12:32
mislm katastrofa, kako hitro grejo tile stripi:nonono: sele v petem kiosku sm ga dobila, pa sm ze ob 7ih masirala okol:nonono:Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
17.11.2005, 12:37
:shock:

dej ne me živčne delat! [}:)]

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

lady_lucifer
17.11.2005, 12:41
res! sm misla, da bom kr umrla. sploh ker v prvem kiosku niso vedl popolnoma nic o kakrsnem koli stripu, ki bi prisel zraven cajtnga! zenska mi je hotla dat dylana doga..:nonono:
so mi pa povsod rekl, da jih bojo se jutr nekej mel...sam bo treba njabrz zgodej vstat...:dontknow:Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
17.11.2005, 14:17
okej, moja mama hodi res zgodi v službo, tko da v zadnjem primeru bo tudi to prišlo prav...

vem, kako te čudno gledajo, jst sem že prejšnji četrtek težila v lokalnem merkatorju (če je pa na reklamah pisalo samo "vsak četrtek" :shy:)...

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

iri
17.11.2005, 14:31
Lih sem zvedela - v našem Merkatorju (v LJ) so danes dobili samo pet (!!) izvodov. [}:)] Baje bodo zjutraj dobili še. Bolje za njih. [}:)]

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

iri
17.11.2005, 15:20
Zanimanje za stripe Mikija Mustra nad pričakovanji

17. november 2005 - Danes je na prodajnih mestih po vsej Sloveniji za vse kupce Dela, Večera in Primorskih novic na voljo prvi zvezek iz jubilejne zbirke stripov in slikanic Mikija Mustra. Že prvi dan je akcija dosegla velik uspeh, saj so ponekod morali dostavit dodatne izvode prvega zvezka stripov z naslovom Trubadurji.


Časopisna hiša Delo, d. d., je ob 80. letnici Mikija Mustra pripravila prodajno akcijo Mustrovih stripov in slikanic. Akcija se je začela danes, 17. novembra, in bo trajala vse do 30. marca 2006. Bralci bodo vsak četrtek na več kot 1500 prodajnih mestih po vsej Sloveniji lahko ob izvodu Dela, Večera ali Primorskih novic za 980 SIT kupili zvezek stripov ali slikanic, naročniki časnikov pa se na posamezne komplete lahko tudi naročijo. Prvi dan je bilo med bralci moč zaznati veliko zanimanje, saj so na več kot 20 prodajnih mest v Ljubljani že dostavili nove izvode stripov, jutri pa bo več kot 1000 dodatnih izvodov dostavljenih še na 127 prodajni mest drugod po Sloveniji.
http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

d_streets
17.11.2005, 16:38
Jaz nimam denarja. :dontknow:

Poleg tega pa si bom probal zrahtitati nek famozni CD, kjer so vsi njegovi stripi gor. Ga mogoče kdo ima???

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned

iri
17.11.2005, 16:41
Pha, to sploh ni isto. Mora biti v knjigi. :approve:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

hekerca
17.11.2005, 17:07
prfektn

d_streets
17.11.2005, 17:12
quote:Originalna objava iri

Pha, to sploh ni isto. Mora biti v knjigi. :approve:Seveda, ampak jaz hočem imeti vse. Teh 16 knjig mi tudi nič ne pomaga.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned

iri
18.11.2005, 09:29
Uspešno pridobila Trubadurje. :approve: Ne vem pa v čem je logika, da so danes po trgovinah dobili več izvodov kot včeraj. :dontknow:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

abaris
18.11.2005, 12:11
Pošlji mi OS! ;)

quote:Originalna objava d_streets

Jaz nimam denarja. :dontknow:

Poleg tega pa si bom probal zrahtitati nek famozni CD, kjer so vsi njegovi stripi gor. Ga mogoče kdo ima???

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned

kuenzang
19.11.2005, 00:57
Hoj, mustrofili: tole bo nekaj za vas; če ne boste kupili sobotnega dela, preberite vsaj elektronsko.

http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,6528&id=b2a3916d6dee0afd8f9669c8381a811e04&t=html&p=20

:):):):):):)

iri
19.11.2005, 10:10
In kaj je v sobotnem Delu tako zelo pomembno za mustrofile? :dontknow:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

lady_lucifer
19.11.2005, 14:58
mejbi en clank o njem v sobotni prilogi?:dontknow:Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
19.11.2005, 15:41
Ja, to sem zdej že videla. :approve: Časopise kot je Delo še vedno raje berem v "oprijemljivi" obliki. ;)

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

Robert
20.11.2005, 21:59
quote:Originalna objava iri

Pha, to sploh ni isto. Mora biti v knjigi. :approve:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.
:approve::approve::approve:
Tako je...strip ni strip ce ni v paprinati obliki :shy:

______________________
http://robertscorner.blogspot.com/
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem...

Tommo
22.11.2005, 13:28
Malo sem zamudil vse skupaj, ampak saj Trubadurje tako ali še nekje imam. Zanima me pa, če je tokratna izdaja original črnobela ali pa mogoče v barvah?:(sej tko al tko nima smisla...

iri
22.11.2005, 13:59
čb, itak! :approve:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

Jerok
23.11.2005, 16:21
quote:Originalna objava d_streets

Jaz nimam denarja. :dontknow:

Poleg tega pa si bom probal zrahtitati nek famozni CD, kjer so vsi njegovi stripi gor. Ga mogoče kdo ima???

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A lesson lived is a lesson learned


Najdeš ga na eMule.:2thumbs:

Bodi to, kar hočeš biti, sicer naj to, kar si, umre, ker nisi nič.

iri
23.11.2005, 17:23
danes so na tv rekli, da je Miki izumil frazo "ej, stari". :shock:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

RU
23.11.2005, 19:05
quote:Originalna objava iri

danes so na tv rekli, da je Miki izumil frazo "ej, stari". :shock:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.


zdej vem, od kod moja materinščina!;)

všeč! :D

biba
24.11.2005, 04:14
..torej danes,..drugi del :blush:

..simpl štala

lady_lucifer
24.11.2005, 09:32
dobila vizaut eni problems, u prvem kiosku:approve:Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
26.11.2005, 09:22
jst pa nisem dobila ta drugega stripa :disapp: ob 15h jih niso več imeli, naslednji dan pa tudi ne. :disapp:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

lady_lucifer
26.11.2005, 15:57
jst morm u cettek itak zgodej vstat...tak da ce zelis, se lahko zmenimo, da ti ga jst kupim;)Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
26.11.2005, 16:39
sej zdej bom angažirala mamo, ker gre res zgodaj v službo. :approve:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

Smaug
28.11.2005, 11:00
quote:Originalna objava iri

jst pa nisem dobila ta drugega stripa :disapp: ob 15h jih niso več imeli, naslednji dan pa tudi ne. :disapp:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.


Jazst ti za tri pire dam mojega. Ni to zame, jazst sem otrok ljubkih vrataric, lepega cvetja in obilja tajnih nalog na navisjih nivojih.

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)

mrjerry
28.11.2005, 11:25
Bedak si

Bedaki imajo vedno prav, ker so v večini. Žarko Petan.

iri
28.11.2005, 11:34
quote:Originalna objava Smaug

quote:Originalna objava iri

jst pa nisem dobila ta drugega stripa :disapp: ob 15h jih niso več imeli, naslednji dan pa tudi ne. :disapp:

Jazst ti za tri pire dam mojega. Ni to zame, jazst sem otrok ljubkih vrataric, lepega cvetja in obilja tajnih nalog na navisjih nivojih.
Deal, ampak samo, če si ga prebral. :approve::kisses:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.

Smaug
29.11.2005, 15:11
Sem, taisti dan celo (to je pri meni ponavadi ekvivalentno rojstvu novega mesije).

Đeri, saj ne recem, da je slab strip, ampak do najvecjih ga loci kar veliko.

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)

kvaka
29.11.2005, 15:14
quote:Originalna objava Smaug
Đeri, saj ne recem, da je slab strip, ampak do najvecjih ga loci kar veliko.


/me zastriže z ušesi

Smaug
29.11.2005, 15:20
/me nejeverno pogleda :)

Kralj vseh stripov je zame itak ze omenjeni Alan Ford, Potem upadeta menhirnosec in mali cupavi gal, Titeuf, Garfield, Mali Spirou, Gaston, Mirko & Slavko :D:cool:, Zagor.

Ko sem bil se dete, sem bil popolnoma opaljen na stripe, to ze ni bila zdrava odvisnost. Ama vse sem zapravil za njih. Ko sem babici ukradel tv, so me pak poslali na zdravljenje :)

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)

Robert
29.11.2005, 15:47
quote:Originalna objava Smaug


/me nejeverno pogleda :)

Kralj vseh stripov je zame itak ze omenjeni Alan Ford, Potem upadeta menhirnosec in mali cupavi gal, Titeuf, Garfield, Mali Spirou, Gaston, Mirko & Slavko :D:cool:, Zagor.

Ko sem bil se dete, sem bil popolnoma opaljen na stripe, to ze ni bila zdrava odvisnost. Ama vse sem zapravil za njih. Ko sem babici ukradel tv, so me pak poslali na zdravljenje :)

__________________________________________________ _________________________
Those who win battle after battle do not have supreme skill.
Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict.
(Sun Tzu)
Uh stripi ja :approve:
Samo ne vem ce je se hujse da ko odrastes cez cas spet postanes "odvisen" od stripov, od Zagora do Alana Forda :shy:

______________________
http://robertscorner.blogspot.com

lady_lucifer
01.12.2005, 13:22
iri, a dans si dobila?:shy:Sköt dig själv och skit i andra.
http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif

iri
01.12.2005, 14:16
oui :approve:

http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif

Gravity makes the heart grow fonder.