|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jou jou,
narest si moram laptop stojalo, na ta način: ![]() Kdo bi mi lahko tako obdelal aluminij, po možnosti kje okoli Ljubljane, in čim prej, ker imam čas do torka. |
|
|
|
||
|
![]()
Stopi do nekega privatnika in se pogovori z njim. To je še najboljši uspeh. Kajti tvojega zapisa verjetno do torka niti ne bo prebrala kaka oseba, ki bi ti lahko kaj konkretnega svetovala.
Ni v tem, da napišeš in objaviš na internetu, največ narediš sam, ko se za eno stvar odločiš in resnično nekaj narediš na tej rešitvi. Vse ostalo je le zasilna pomoč. Kot pa vidim iz narisanega, kupiš profile (barvna kovina) z malce spretnosti ukriviš na željeno in sam rešiš za minimalno ceno in v svoje veliko zadovoljstvo ta tvoj, kao problem. Veš kaj moraš narediti, roke imaš, voljo skoraj verjetno tudi, torej, delo te že čaka in tvoj uspeh bo popoln. To sploh ni zahtevna zadeva, seveda, če se ne smiliš sam sebi, če moraš poprijeti za delo in kako malce bolj hladno kovino. Prodajajo tudi rokavice ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hja, sej po kakem privatniku sprašujem, da bi ga kontaktiral. Sprašujem, ker ne vem točno kakšne vrste mojstra sploh rabim. Ključavničarja? Sam bi se lotil tega, če bi mel orodje. Ker pa gre za krivljenje, in je izredno pomembno, da sta zadevi enako ukrivljeni, bi to zelo težko naredil sam. Poleg tega sem si svoje stojalo zamislil nekoliko drugače, kot tole na sliki, vendar te razlike bistveno ne vplivajo na potrebno tehniko obdelave.
Ključavničar, krovec, klepar? Kdo od tega bi bil najbolj primeren, oz. kdo bi še to znal narest? |
|
|
|
||
|
![]()
Sicer pa uživam v DIY projektih, in bi z veseljem to naredu sam, ampak ne vem niti kje bi dobil tak kos aluminija, niti kakšno orodje rabim. Navadn šraufštuk bi sicer mogoče zadostoval, ker bi pa rad da zadeva izgleda profesionalno, mora bit tako tut narjena.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mislim, da si malo falil temo. Tukaj se baje pogovarja o racunlanistvu in internetu ne u kljucavnicarstvo.
http://www.gabrijel.com/ A sem lahko radoveden in vprasam zakaj ravno taksno in zakaj ravno do torka. Glede na to, da pravis "da se na obdelavo ne spoznas veliko" najbrs ne potrebujes za solo. |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za linke, tut sam sem se pogovarju z atom Guglom in sem najdu par ključavničarjev, in jih bom zdele začel klicat.
@mckeky: Lahko si radoveden, takega rabim ker je lahek, sestavljiv in dobr zgleda. Rabim ga pa za vrtet, da dvignem laptop nad mikseto. |
|
|
|
||
|
![]()
Ko boš imel končan izdelek, bi se priporoču, da daš kako sliko na forum, ter zraven napišeš, kje si jo izdelal in kaka je bila cena izdelave!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
aluminija, laptop, obdelava, stojalo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:49.