|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Poskusil sem tudi to varijanto kot ste opisali, da povežem z skartom stb via dvd-r in naprej skart dvd-r via tv in nič. Tema.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali je možno da moj Sagem STB ima še vedno zaščito proti snemanju?
|
|
|
|
||
|
![]()
poveži še DVD in STB pa bo... se pravi morjo biti trije scart kabli: en od STBja na TV, drugi od DVDja na TV in tretji, ki povezuje STB in DVD... to je to, potem pa stisneš record in akcija, ... aja pa da nebi slučajno menjal kanale med snemanjem!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Na TV imam samo 1 skart, zato imam selektor z 4x vhod in 1x izhod. Sem povezal takole: STB na DVD-R (skart povezava), iz DVD-R na kanal 3. Na kanal 1 je STB na TV, kanal 2 je še en DVD, 1 kanal pa je še fraj. Se pravi ko gledam Siol TV na kanal 1 je vse OK, ko pa prestavim na kanal 3 pa zvok je slike pa ni. Pol sem poskusil brez selektorja na TV pa zvok je slike ni, pol sem zasukal skart kabel zaradi možnosti da ni dvosmeren pa zvok je slike pa ni. Zmanjkalo idej. Zato sumim, da je kaj z STB-jem narobe ali pa je notri kakšna zaščita.
|
|
|
![]() |
Značke |
domaci, dvdr, naljubse, oddaje, snemanje, vcr |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV in snemanje na DVD?! | Palinko | SiOL TV | 1 | 26.01.2007 13:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:58.